Annonce
Kultur

Kulturelt Forum er på idéjagt

Kulturelt Forums formand Anne Mette Pedersen ser frem til at brede det kulturelle samarbejde i Tønder endnu mere ud end det allerede er. Det er ambitionen med den nye rundtur, som Kulturelt Forum snart tager ud på. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Kulturelt Forum er på vej ud på en rundtur - en rundtur, der skal styrke det kulturelle samarbejde på tværs af Tønder Kommune.
Annonce

TØNDER KOMMUNE: Jagten går først og fremmest på gode idéer, når Kulturelt Forum om kort tid sætter gang i en tur rundt i kommunen. Turen sigter først og fremmest efter at bakke op om de initiativtagere, der måtte sidde med en god idé på hånden, men som måske mangler det afgørende skub i retning af at gøre alvor af planerne, forklarer formand Anne Mette Pedersen fra Kulturelt Forum:

- Det, vi gerne vil, er at høre hvad folk rundt i Tønder Kommune har af tanker om kulturen, og ikke mindst hvad de gør og drømmer om at få til at ske. Vi kan jo sagtens sidde i Kulturelt Forum og have vores idéer, men vi vil enormt gerne høre, hvad andre tænker man kan gøre for at styrke hele det kulturelle billede, siger hun.

Derfor skal Kulturelt Forum ud i kommunen - for i Kulturelt Forum er der netop hjælp at hente, hvis du har en idé til et spændende kulturelt arrangement, som du gerne vil føre ud i livet:

- Vi vil gerne slå et slag for, at flere kender til Kulturelt Forum og det, vi kan hjælpe med. Vi håber, at vi kan løfte det videre, end det er nu - blandt andet derfor vil vi gerne høre fra de, der måtte have en god idé. Vi har ikke uanede midler, men lægger gerne op til et samarbejde, og vi kan også være behjælpelige i forhold til eksempelvist at søge midler hos fonde, forklarer hun.

Kulturelt Forums konsulent vil være med på møderne med præcist denne slags spørgsmål for øje, lyder det endvidere.

Turen går rundt i Tønder Kommune med start den 18. november.

Her kan du møde Kulturelt Forum

18.11.19: 16.00 – 17.30 - Tønder Bibliotek
18.11.19: 19.00 – 20.30 – Det gamle Borgmesterkontor i Højer
19.11.19: 16.00 – 17.30 - Refugiet Løgumkloster
19.11.19: 19.00 – 20.30 - Musik og Teater Højskolen i Toftlund
20.11.19: 16.00 – 17.30 – Byens rum, Toosbuys Torv, Bredebro
20.11.19: 19.00 – 20.30 – Storegade 47, Skærbæk

Husk:
Der er tilmeldingsfrist til møderne den 15. november. Tilmelding skal ske via email til metnie@toender.dk- husk at angive, hvilket møde du vil deltage i.
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce