Annonce
Kultur

Kulturelt Samråd er klar med støtte til kulturarrangementer

Store korkoncerter er en af de typer arrangementer, der kan få støtte fra Kulturelt Samråd. PR-foto
Kulturelt Samråd har penge tilbage til næste uddeling i november - både til Genforeningsarrangementer og "almindelige" kulturarrangementer.
Annonce

Vejen: Hvis man mangler et beskedent tilskud for at kunne gennemføre et kulturarrangement her i kommunen, så er det værd at undersøge, om Kulturelt Samråd i Vejen Kommune kunne gøre forskellen.

- I Kulturelt Samråd vil vi gerne give en hjælpende hånd til kulturelle foreninger og grupper, som måske mangler lidt i foreningskassen for at turde binde an med et kulturelt arrangement. Tit er det et mindre støttebeløb, der gør, at et arrangement bliver til noget. Vi vil rigtig gerne understøtte de lokale og frivillige tiltag og initiativer, som er med til at skabe gode kulturoplevelser for dem, der bor i området, fortæller Lone Houmann Holst, der er formand for Kulturelt Samråd i Vejen Kommune.

Som noget særligt i 2019 har Kulturelt Samråd øremærket midler til små arrangementer, der markerer 100-året for Genforeningen i 2020. Der er uddelt en del af midlerne, men der er stadig lidt tilbage.

- Vi vil gerne gøre vores for, at der bliver et bredt program af arrangementer, der markerer Genforeningen næste år, og vi håber derfor at få nogle ansøgninger ind til uddelingen i november, siger Lone Houmann Holst.

Der er ansøgningsfrist til Kulturelt Samråd den 1. november.

Eksempler på hvad Kulturelt Samråd støtter

Litteraturstævne, sangaftener, foredrag, kirkekoncerter, teater, kunstudstillinger, kordage, vandreture, guidede, lokale busture med kulturelt indhold, støtte til bøger med lokal og kulturelt relevans, kreativ workshop.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce