Annonce
Billund

Kulturhuset Grindsted Kino byder på koncert med Signe Juhl Kvartet og The Swinging Sisters

Signe Juhl er en af landets bedste jazzsangerinder - og tidligere sanglærer på Billund Kulturskole. PR-foto
Annonce

Grindsted: Fredag den 6. december får julestemningen et vældig løft i Kulturhuset - Grindsted Kino. Her vil Signe Juhl Kvartet og The Swinging Sisters levere en perlerække af danske og amerikanske juleklassikere, som man bl.a. kender fra Frank Sinatra, Nat King Cole og The Andrews Sisters. Signe Juhl er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium i 2010 og har siden udgivet en række plader, bl.a. i samarbejde med Nikolaj Bentzon.

Hun er i øjeblikket på tour med close-harmony gruppen “The Swinging Sisters”, Audiografprojektet “Kunsten At Glædes I Kor” og arbejder desuden på et debutalbum med originalt materiale. Foruden egne orkestre optræder hun som solist og har optrådt med DR Big Band, Aarhus Jazzorchestra, Odenses og Sønderjyllands Symfoniorkestere, samt Slesvigske Musikkorps og Prinsens Musikkorps.

Ved siden af jobbet som aktiv sangerinde, sangskriver og pianist underviser Signe Juhl på MGK Syd og Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, hvor hun varetager undervisningen i rytmisk sang, kor og sammenspil. I forhallen vil Kvickly serverer smagsprøver til julefrokosten.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce