Annonce
Esbjerg

Kulturnat i Ribe: Komite må beholde en del af pengene

Maybritt Andrea Andersen glæder sig over, at komiteen bag kulturnatten i Ribe har taget initiativ til et andet kulturelt arrangement. Arkivfoto
Årets kulturnat blev aflyst, men komiteen bag er ved at arrangere en alternativ begivenhed for nogle af de penge, de fik i tilskud.
Annonce

Ribe: Ribes Kulturnat modtager hvert år et tilskud fra Esbjerg Kommune til afvikling af den populære begivenhed. Komiteen i 2020 har modtaget et tilskud på 124.600 kroner til det planlagte arrangement, som dog ikke blev til noget.

Alligevel har de af Esbjerg Kommunes Økonomiudvalg fået lov til at beholde de 65.000 kroner, mens restbeløbet på 59.600 kr. tilbagebetales.

Kulturnatten i Ribe blev på grund af corona aflyst i år, og nu skal en koncert i Ribe Domkirke den 14. november fungere som en delvis erstatning for kulturnatten. Ribes Kulturnat er ”udstillingsvinduet” for Ribes mange kulturelle foreninger og institutioner, og ved koncerten får nogle af foreningerne og institutionerne alligevel mulighed for at vise sig selv frem.

Formand i Kultur og Fritidsudvalget, May-Britt Andrea Andersen(K), glæder sig over, at der kommer et alternativ arrangement.


Det er jo normal praksis, at man tilbagebetaler pengene, når man ikke bruger det tilskud man får. Men vi er i en særlig tid og i en særlig situation, og vi sætter derfor stor pris på, at komiteen vil skabe et alternativt arrangement.

May-Britt Andrea Andersen


- Det er jo normal praksis, at man tilbagebetaler pengene, når man ikke bruger det tilskud man får. Men vi er i en særlig tid og i en særlig situation, og vi sætter derfor stor pris på, at komiteen vil skabe et alternativt arrangement, siger May-Britt Andrea Andersen.

I kulturnatkomiteen er man kede af, at de måtte aflyse den store begivenhed, men de er nu snart klar med et alternativ.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke kunne afholde kulturnat i Ribe. Men vi er i fuld gang med forberedelserne til koncerten i Ribe Domkirke, og vi skal bare lige finde ud af hvordan vi overholder afstandskravene, siger Willi Weber fra kulturnatkomiteen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce