Annonce
Tønder

Kulturskole byder på alsidigt kulturugeprogram

Blandt andre Kenn Lending står for en workshop på kulturskolen.  Pr Foto
Tønder Kulturskole står for flere arrangementer under kulturugen. Blandt andet afvikles flere workshops.
Annonce

Tønder: Når kulturugen løber af stablen, bliver det med Tønder Kultursskole som en aktiv deltager - her er et alsidigt program. Skolen byder således både på en guitarworkshop, singer-song-writerworkshop, billedkunstværksted og en musikoplevelse, oplyses det i en pressemeddelelse.

Kulturskolen åbner dørene for interesserede fra onsdag den 30. september til fredag den 2. oktober. Det er gratis at deltage, men på grund af corona-restriktioner skal man tilmelde sig, inden man dukker op.

Årets kulturugetema Venskab er i fokus i en billedkunstworkshop 30. september klokken 15.30 til 16.30, hvor man kan forme sin hånd i ler. Hånden vil herefter blive sat på en stor venskabsskulptur sammen med alle de øvrige hænder, der bliver skabt den dag.

Annonce

Ronja Røverdatter

Samme dag er der også en Ronja Røverdatter-musikoplevelse i kulturskolens festsal. Her spiller kulturskolens musikelever og forskolehold sange fra Sebastians musical Ronja Røverdatter. Musikoplevelsen finder sted klokken 16.30 til 17.00.

Torsdag den 1. oktober klokken 19 til 21 er der minikoncert, workshop og jam med guitarist og kulturskolelærer, Kenn Lending, og ugen sluttes af med en singer-song-writerworkshop med musiker og kulturskolelærer Christian Meonia George.

Man kan tilmelde sig arrangementerne ved at sende en mail til kulturskolen@toender.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce