Annonce
Tarm

Kulturtagene hærget af nynazister: "Det er kulturel gift!"

Nordfront har inden åbningen af Kulturtagen skændet værkerne med nynazistisk propaganda. Privatfoto: Jens Lomborg

Nynazister fra foreningen Nordfront har i nat lavet et anslag mod Per Arnoldis kunstværker i Skjern og Tarm, inden de indvies i dag.

Annonce

Skjern: Blå himmel, grønne træer og kulturtage i rød, gul og blå. De sorte klistermærker og banner med hvid skrift står i skærende kontrast til de farverige billeder.

Natten til fredag - dagen hvor Kulturtagene af Per Arnoldi indvies i Skjern og Tarm - slog den nynazistiske gruppe Nordfront, der kalder sig Den Nordiske Modstandsbevægelse, til mod kunstværkerne i Skjern og Tarm.

Her hængte vandaler et stort banner med påskriften Nordfront.dk op i Kulturtaget og klistrede klistermærker med en tekst mod kunstværket på stolperne - og tændte romerlys bål under banneret.

Det hele er dokumenteret i en video, som Nordfront har lagt op på sin hjemmeside - ledsaget af høj teknomusik.

Ordlyd af Nordfronts klistermærke

Kunst har været menneskets følgesvend siden tidernes morgen.Vi kan spejle os i kunsten, og kunsten kan ændre den måde vi ser på og forstår verden.

God kunst kan opløfte den menneskelige ånd, gøre os til bedre mennesker og udvide vores horisont.

God kunst bør være en idealistisk fremstilling af noget som mennesker kan stræbe efter.

God kunst skal have rødder fæstnet i den kultur hvorfra beskueren stammer.

Nordisk kunst og kultur har været under angreb meget længe.

Kunsten er gennem årtier blevet fordærvet og voldtaget af kulturmarxistiske kræfter - og nordisk kultur forsøges afviklet til fordel for kulturmarxistisk anti-kultur.

Dette "kulturtag" er ikke en gave i din by. Det er kulturel gift!

Den folkefjendtlige Per Arnoldi er, som de fleste kunstnere i det basatte Danmark, blevet hjernevasket af jødisk kulturmarxisme. Han "kunst" er et angreb på den nordiske folkeånd og den nordiske kultur!

Vi, i Den Nordiske Modstandsbevægelse, nægter at glemme vores fortid og vores kulturelle ophav. Vi holder fast i vores kulturs rødder og vi forkaster kulturmarxismens angreb på det nordiske folks ånd!

Billeder fra aktionen fra Nordfronts hjemmeside

Jens Lomborg, der gennem flere måneder har fotograferet Nordfronts propaganda i form af klistermærker i Skjern og sendt dem til politiet, har sendt en række billeder til Dagbladet efter nattens hærværksaktion, som for ham var dråben.

- Det er spørgsmål om, hvor længe skal man tie det ihjel - det her er jo hærværk, siger han og forsætter:

- Der er åbenbart en nynazistisk enklave i byen, der tror, de skal redde os andre.

Af teksten på klistermærkerne fremgår det, at Nordfront er imod "den folkefjendtlige Per Arnoldi", som er "blevet hjernevasket af jødisk kulturmarxisme", og desuden, at kulturtaget ikke er en "gave i din by. Det er kulturel gift!"

Nordfront oplyser på sin hjemmeside, at gruppen har til hensigt at stoppe masseindvandringen, vinde magten tilbage fra den zionistiske elite og i øvrigt skabe en selvforsørgende nordisk stat med de øvrige nordiske lande.

Billeder fra aktionen fra Nordfronts hjemmeside
Billeder fra aktionen fra Nordfronts hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce