Annonce
Tønder

Kun mænd har meldt sig klar til gratis smørrebrød

Smørrebrættets Vinzent Fischer og Henriette Palmvig er klar med pokalen til den hurtigste slughals. 10 deltagere - alle mænd - er klar til spisning. Konkurrencen afvikles onsdag klokken 15 foran frokostrestauranten i Vestergade. Foto: Martin Franciere

TØNDER: Onsdag bænker 10 mand sig ved bordene ud for frokostrestauranten Smørrebrættet i Tønder for at spise sig en gratis pukkel til.

Smørrebrødsparret, Henriette Palmvig og Vinzent Fischer, der har udskrevet konkurrencen om spisning af fem stykker smørrebrød på tid, fortæller, at 30 personer har meldt sig til dysten. Men alle var af hankøn.

- Ikke en eneste kvinde har meldt sig, siger Henriette Palmvig, der med kæresten har udtrukket 10 deltagere, der alle tirsdag fik personlig besked om at møde op ved Smørrebrættet onsdag.

Parret har tidligere oplyst, at menuen onsdag står på smørrebrød med leverpostej, hamburgerryg, fiskefilet og roastbeef - alt sammen toppet med det tilhørende garniture som remoulade, rødbeder, ristede løg og agurker. Det sidste stykke er indtil videre en hemmelighed.

Konkurrencen slutter af med en portion hjemmelavet citronfromage.

Og hvor lang tid kan det så tage at konsumere fem stykker brød og en fromage?

- Jeg tror ikke, det tager 10 minutter - måske snarere fem. Der bliver ikke tid til at nyde det, lyder det fra smørrebrødsjomfruen.

Konkurrencen finder sted foran Smørrebrættet, Vestergade 46 klokken 15 onsdag.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce