Annonce
EfB

Kun tre mål i ni kampe: EfB's topangribere er i målkrise

Yuri Yakovenko har scoret to gange i de første ni kampe - det ene på straffespark, det andet på en returbold efter et straffespark. Det er alt, alt for lidt. Foto: Jacob Schultz
Hverken Yuri Yakovenko eller Andri Bjarnason har indtil nu imponeret, og de manglede mål fra den position er den væsentligste årsag til, at EfB er det mindst scorende af topholdene i 1. division.
Annonce

EfB er det mindst scorende hold i toppen af 1. division, og skal man pege på én altoverskyggende årsag, må det være, at holdets top topangribere, Yuri Yakovenko og Andri Bjarnason, ikke har indfriet forventningerne. Yakovenko har scoret to gange - det ene på straffespark, det andet som ripost efter et straffespark - Bjarnason har scoret én gang. Tre mål fra den position i ni kampe, det er for lidt, det erkender træner Olafur Kristjansson også.

- Så skal vi forsøge at finde årsagerne, og det er nok en kombination af flere ting. Dels er der ikke kommet den service fra kanterne, de skal bruge, dels har de ikke selv været nok til stede tæt under mål, og dels har ingen af de to fået en rytme, fordi vi af flere grunde har skiftet meget, forklarer træneren, der stadig leder efter sit klare førstevalg på den position.

Optakt

Fodbold

1. division

13.00

EfB-Fredericia

EfB's hold

Mads Kikkenborg, Clinton Antwi, Kevin Conboy, Rodoph Austin, Daniel Anyembe - Simon Bækgaard, Nicklas Strunck, Joni Kauko - Jakob Ankersen, Yuri Yakovenko, Pyry Soiri.

JV tipper

2-1

- Jeg har da også tænkt på bare at udpege en af dem og så give ham tre-fire kampe i træk, men vi spiller mange kampe på kort tid, og det går ud over fysikken, og så har ingen af dem jo ramt formen og målet sådan for alvor, siger Olafur Kristjansson.

Selv om han har overvejet ideen med at spille med begge to på én gang i en 4-4-2-formation, er det ikke plan A. Den er at finde det klare førstevalg. Og så i øvrigt håbe på, at hele holdet byder sig til ved målscoringen.

- Med 14 mål i ni kampe i 1. division er der plads til forbedring, og vi mangler vel den der kamp, hvor vi pludselig rammer det hele og vinder 4-0. Den kunne måske sætte gang i vores målscoring, håber Olafur Kristjansson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Boligområde i Sønderborg bliver stemplet som hård ghetto

Annonce