Annonce
Kolding

Kunsthåndværk, retro og antik i Huset i Hejls

Huset i Hejls holder julemarked første søndag i advent for dem, der er på jagt efter helt særlige og unikke julegaver. Privatfoto
Annonce

Hejls: Søndag den 2. december er Huset i Hejls i julestemning. Betina Lund Drescher slår dørene op til et stort julemarked, der ud over den store butik Nebenting, der er fyldt med antik og retroting, også får besøg af en række kunstnere.

Det er en blandet buket af lokale kunsthåndværkere: Keramiker Susan Lange, billedkunstner Lydia Wienberg, designer Rikke Hvid og smykkedesigner Kitt Grace Kossmann samt Hanne Lajer fra Sjælland. Betina Lund Drescher er selv tekstildesigner, og hun har naturligvis også sine egne ting med på markedet, hvor der bliver rig lejlighed til at finde den helt særlige og unikke julegave.

- Jeg glæder mig meget til, at vi nu kan invitere til det første julemarked her i vores skønne hus, siger Betina Lund Drescher i en pressemeddelelse.

Betina Lund Drescher har sammen med familien knoklet hele foråret og sommeren med at sætte de mange kvadratmeter af det gamle plejehjem i Hejls i stand. I den store festsal serveres der jule-chili con carne, julekager, gløgg og varm kakao med flødeskum. Julemarkedet har åbent søndag den 2. december fra 10-16. Adressen er Hejls Landevej 57 i Hejls, og der er stor p-plads lige uden for døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce