Annonce
Kultur

Kunsthåndværkermarked på Vadehavscenteret

Arrangør af kunsthåndværkermarkedet, Bettina Holmquist, er glad for, at Vadehavscenteret igen vil lægge lokaler til arrangementet. Arkivfoto.
Annonce

Vester Vedsted: Søndag 27. oktober er der for 14. gang kunsthåndværkermarked i Vester Vedsted, og igen i år er det Vadehavscentret, som lægger lokaler til.

20 kunsthåndværkere viser deres unikke produkter indenfor mange forskellige genrer - som glas, keramik, akvarel, smykker, bronzeskulpturer, tekstiler, trækunst, fugle i filt og cortenstål, papirkunst og drivtømmerskulpturer.

- Vi glæder os til igen at lægge hus til det spændende arrangement, som plejer at være rigtig hyggeligt, siger Susanne Andersen fra Vadehavscentret i en pressemeddelelse og tilføjer, at der på dagen vil være nedsat entrépris, og for børn og årskortholdere er det helt gratis.

Bettina Holmquist, som arrangerer kunsthåndværkermarkedet, glæder sig på sin side over samarbejdet med Vadehavscentret. Lokalerne er fine, og gæsterne har adgang til både de spændende udstillinger om trækfuglene og Vadehavet - og det store udbud af kunsthåndværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce