Annonce
Kultur

Kunsthåndværkermarked på Vadehavscenteret

Arrangør af kunsthåndværkermarkedet, Bettina Holmquist, er glad for, at Vadehavscenteret igen vil lægge lokaler til arrangementet. Arkivfoto.

Vester Vedsted: Søndag 27. oktober er der for 14. gang kunsthåndværkermarked i Vester Vedsted, og igen i år er det Vadehavscentret, som lægger lokaler til.

20 kunsthåndværkere viser deres unikke produkter indenfor mange forskellige genrer - som glas, keramik, akvarel, smykker, bronzeskulpturer, tekstiler, trækunst, fugle i filt og cortenstål, papirkunst og drivtømmerskulpturer.

- Vi glæder os til igen at lægge hus til det spændende arrangement, som plejer at være rigtig hyggeligt, siger Susanne Andersen fra Vadehavscentret i en pressemeddelelse og tilføjer, at der på dagen vil være nedsat entrépris, og for børn og årskortholdere er det helt gratis.

Bettina Holmquist, som arrangerer kunsthåndværkermarkedet, glæder sig på sin side over samarbejdet med Vadehavscentret. Lokalerne er fine, og gæsterne har adgang til både de spændende udstillinger om trækfuglene og Vadehavet - og det store udbud af kunsthåndværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce