Annonce
Haderslev

Kunsthal 6100: Fredag er der fernisering på Pølsernes By

På fredag er der fernisering på Jesper Aabilles udstilling Pølsernes By i Kunsthal 6100. Han vil selv deltage i ferniseringen - og han vil også være til stede om lørdagen, hvor den første kæpheste-workshop vil finde sted. Arkivfoto: Stine Hygum
Oprindeligt skulle der have været fernisering på Jesper Aabilles udstilling, Pølsernes By, midt i marts. Men den blev udskudt på grund af forsamlingsforbuddet. Nu kan man endelig se udstillingen.
Annonce

Haderslev: Engang var Haderslev Pølsernes By. Og fra på fredag, den 29. maj, og i de kommende måneder, skal vi være det igen, når kunstneren Jesper Aabille er klar med udstillingen Pølsernes By i Kunsthal 6100.

Der var planen, at der skulle have været fernisering på Jesper Aabilles soloudstilling i Kunsthal 6100 den 14. marts, men corona-nedlukningen umuliggjorde dette.

Derfor er der nu er fernisering på fredag fra 16-19 og gæsterne i kunsthallen vil blive lukket ind i hold, så der ikke kommer til at være for mange mennesker samlet ad gangen.

- Jesper Aabille og jeg vil være i kunsthallen og svare på spørgsmål, siger Marie Dufresne, der er leder af Kunsthal 6100.

Der kommer også til at være en verdenpremiere til ferniseringen.

- Vi kommer til at servere økologiske kålpølser fra Hanegal. Det er første gang, at de er klar med en kålpølse. De er blevet opfordret til at lave en kålpølse, siger Marie Dufresne.

Lørdag den 30. maj kan man også møde Jesper Aabille i Kunsthal 6100. Han er med til at starte den første kæpheste-workshop op mellem klokken 10 og 14.

- Der kommer til at være kæpheste-workshop hver lørdag - og så kan man deltage i vores kæpheste-ringridning, som også kommer på et tidspunkt, siger Marie Dufresne.

Kunsthallen er åben tirsdag - fredag fra 10-17 og lørdag fra 10-14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce