Annonce
Kolding

Kunstkvarter får foræret kæmpe motorcykel

Kunstværket ”Kunst med fart i” bliver en del af design- og erindringskvarteret omkring H. C. Petersens Vej. Privatfoto
Annonce

Kolding: Måske har du set en kraftig dame på en kæmpe jernmotorcykel forskellige steder i Kolding? Kunstværket hedder ”Kunst med fart i” og blev opført i 2014 af Henrik Fischer i samarbejde med motorcykelklubben MC-Klatten i Kolding.

I et par år har det været muligt at låne skulpturen for private og offentlige institutioner, men det er ikke længere muligt. Skulpturen vil nemlig fremover have permanent plads i Design- og Erindringskvarteret på H. C. Petersens Vej, hvor den har stået i en længere periode.

Den lokale beboerforening Tre-I-En får 17. september kl. 19 formelt overdraget skulpturen ved et arrangement på H. C. Petersens Vej, hvor MC-Klatten og Beboerforeningen Tre-I-En byder alle interesserede velkommen.

- Skulpturen har i to lange perioder stået her i Design- og Erindringskvarteret. Motorcykeldamen er gennem tiden blevet en del af området, og vi ser hende derfor nødig køre et andet sted hen. Samtidig giver det god mening, at hun får en plads i netop dette område, hvor Henrik Fischer har lavet de øvrige kunstværker på kunstruten, siger beboerforeningens formand Dorthe Christiane Zinck Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce