Annonce
Esbjerg

Kvælertag, spark og slag: 33-årig gik amok i butik og sendte to betjente på skadestuen

Overfaldet fandt sted i Daglig' Brugsen i Hviding: Arkivfoto: Morten Stricker.
En mand, der er tilknyttet asylcentret i Hviding ved Ribe, blev lørdag varetægtsfængslet, efter han tidligere på dagen overfaldt to betjente og en kunde i den lokale Dagli'Brugsen.

Hviding: En 33-årig mand gik lørdag morgen amok i Dagli'Brugsen i Hviding, hvor han overfaldt både en kunde og to politibetjente.

Det oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Klokken 08.35 modtog politiet en anmeldelse om noget uro ved Brugsen.

- Vi kommer derned, og det viser sig, at denne gerningsmand havde begået vold mod en kunde, og han havde samtidig væltet et blomsterstativ, så det fløj rundt med buketter og vand, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen.


Han gjorde udfald mod de betjente, vi havde dernede, og de blev udsat for både kvælertag, slag og spark, men ved fælles hjælp fra nogle gode kunder fik vi pacificeret vores gerningsmand.

Ivan Gohr Jensen, vagtchef


Den 33-årige mand var stadig til stede, da en patrulje ankom til butikken. Det virkede derfor lige til at anholde manden. Det viste sig dog ikke at være tilfældet.

- Han gjorde udfald mod de betjente, vi havde dernede, og de blev udsat for både kvælertag, slag og spark, men ved fælles hjælp fra nogle gode kunder fik vi pacificeret vores gerningsmand, siger Ivan Gohr Jensen.

Annonce

Varetægtsfængslet i fire uger

Betjentene måtte efter anholdelsen tilses på skadestuen. De slap dog fra overfaldet med mindre knubs. Kunden, der også blev udsat for vold, var rent fysisk ikke kommet til skade.

Den 33-årige, der ikke er dansk statsborger, er ifølge Ivan Gohr Jensen tilknyttet asylcentret i Hviding. Lørdag eftermiddag blev han fremstillet i et grundlovsforhør, som resulterede i fire ugers varetægtsfængsling.

Manden var sigtet for vold mod tjenestemand, vold mod kunden og hærværk i forretningen.

Brugsuddeler i Hviding Rasmus Christiansen var ikke selv til stede under episoden. Men han oplyser, at hændelsen ikke direkte gik ud over nogle af de ansatte i butikken. Han har heller ikke noget bud på, hvad der kan være gået forud for overfaldet.

Det er første gang, at butikken oplever vold fra en gæst på asylcenteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Træt af kø til kviktest? Disse dage og tidspunkter er der størst chance for at komme hurtigt til

Annonce