Annonce
Tønder

Svært at identificere kvæstet cyklist

Det er stadig ikke lykkedes for politiet, at identificere den mandlige cyklist, som fredag aften blev alvorligt kvæstet ved et trafikuheld i Agerskov. Foto: Local Eyes
Annonce

Opdateret 23/11 klokken 22.49: Cyklisten er nu identificeret, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Agerskov: Næsten tre døgn efter, at uheldet fandt sted, er det stadig ikke lykkedes politiet at identificere den mandlige cyklist, som fredag aften blev kvæstet ved et trafikuheld i Agerskov. Politiet kan heller ikke oplyse noget om mandens øjeblikkelige tilstand. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi mandag eftermiddag.

Cyklisten kom kørende i nordlig retning ad Bovvej i Agerskov, da han blev ramt af en bil, hvis fører tilsyneladende overså ham på den mørke landevej.

Cyklisten var iført cykeltøj og havde et telt og et liggeunderlag med sig.

Politiet oplyste lørdag, at man havde fundet et hævekort på manden, med et udenlandsk klingende navn. Derfor vurderede vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, at manden formentlig ikke har bopæl i Danmark. Manden vurderes til at være mellem 50 og 60 år gammel.

Hvis man ved, hvem manden er, bedes man kontakte politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce