Annonce
Tønder

Kvajpander fra landbruget

Traktor-demonstration i Agerskov. Foto: Rikke Baltzer
Annonce

Læserbrev: I Avisen Danmark den 19. november refereres landmændenes protestmøde i Agerskov. Der vises også billeder fra demonstrationen. På et af billederne ser læserne en plakat med brune, nazistiske SA-tropper. Tre ansigter af Mette Frederiksen (S), Pia Olsen Dyhr (SF) og Pernille Skipper (EL) er sat ind på naziuniformer. Teksten lyder "Løgner, lystmorder. Det står jeg for”, ved siden af en plakat med Adolf Hitler.


Tre borgerlige folketingspolitikere deltog i demonstrationen. Men heller ikke fra dem er der kommet en reaktion.


Disse plakater er langt over grænsen for anstændighed. Avisen nøjes med at fastslå, at budskabet ikke kunne misforstås. Ingen afstandtagen til de kvajpander fra landbruget, der har lavet svineriet og ingen afstandtagen fra lederne af demonstrationen. Vi ved nu, at landmændene ikke skyr noget som helst middel. Selv nazi-kortet trækker de.

Tre borgerlige folketingspolitikere deltog i demonstrationen. Men heller ikke fra dem er der kommet en reaktion. Også fra Tønder deltog Venstre-politikere, blandt andet   borgmesterkandidat for Venstre Martin Iversen. Jeg har ventet på en afstandtagen, særligt fra Venstre-politikerne. Men nej. De er tavse.

Kun én politiker fra Tønder, Jørgen Popp Petersen (Slesvigsk Parti), har anstændighed nok til at tage afstand fra de landmænd, der bruger samme bøllemetoder, som de SA-mænd, de viser på deres plakater.

Resten af de deltagende Venstre-politikere har tabt min respekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce