Annonce
Billund

Kvickly giver 100.000 kroner i hjælp til specialbutikker i to lokale byer

Mens specialbutikkerne har holdt lukket, har Kvickly solgt langt flere nonfood-varer. Det ekstra overskud forærer Kvickly nu tilbage til specialbutikkerne. Pengene skal bruges til at få gang i handlen, når de igen kan åbne. Arkivfoto: Martin Ravn
Mens specialbutikkerne lider, har Kvickly lov til sælge de varer, som specialbutikkerne ikke må. Derfor vælger Kvickly nu at give det ekstra overskud, de har fået på nonfood-varer, tilbage til lokalbutikkerne.

Grindsted/Sdr. Omme: De lokale forretninger i Grindsted og Sdr. Omme får meget snart en stor pose penge som hjælp til at få gang i butikkerne efter corona-nedlukningen.

Dagligvarebutikkerne må i modsætning til specialbutikkerne holde åbent, og det giver en forretning som Kvickly mulighed for at sælge en type varer, som det ikke er tilladt for specialbutikkerne at sælge. Derfor har Kvickly på landsplan oplevet et større salg af nonfood-varer end normalt, og for at bakke op om handelslivet er det besluttet at give dette overskud tilbage til specialbutikkerne.

Overskuddet af Kvicklys ekstra salg af nonfood-varer i januar og februar bliver derfor givet tilbage til det lokale handelsliv. Det svarer ifølge varehuschef i Kvickly i Grindsted, Thomas Dahl, til et beløb på det gode side af 100.000 kroner, som nu kommer områdets specialforretninger til gode.

Annonce

Events, markedsføring eller konkurrencer

  • Hvordan de mange penge, som Kvickly giver til de lokale specialforretninger, skal bruges, bliver besluttet lokalt. Eneste krav er, at pengene skal bruges på at få gang i handlen i specialbutikkerne.
  • Pengene kan eksempelvis bruges på annonceringer i lokalaviserne, fremstød på sociale medier eller andre former for events eller konkurrencer.

- Pengene skal bruges, så vi bedst muligt kan få gang i handlen igen. Der er ikke meget sjov ved at ligge alene i en by som Grindsted, hvor specialhandlen har lukket, så vi vil selvfølgelig støtte op om det lokale forretningsliv, siger han.

I Grindsted og Sdr. Omme

Det er ikke kun i Grindsted, at de lokale forretninger får glæde af den store gave fra Kvickly. Det kommer også til at gælde i Sdr. Omme.

- Da SuperBrugsen lukkede i Sdr. Omme, overtog vi deres medlemmer, så det er både butikkerne i både Sdr. Omme og Grindsted, der får glæde af det, siger Thomas Dahl, der allerede har indkaldt handelsstandsforeningerne i de to byer til et møde, hvor det skal diskuteres, hvordan pengene kan blive brugt bedst muligt.

Under coronanedlukningen har det ikke kun været tomater, som Thomas Dahl og resten af personalet i Kvickly har haft travlt med at sælge. På grund af specialbutikkernes ufrivillige lukning er der solgt langt flere nonfood-varer, og det ekstra overskud kommer nu tilbage til de lukkede butikker. Arkivfoto: Martin Ravn

Hos Kvickly har de allerede bedt borgerne om forslag til, hvordan pengene kan bruges, og der er kommet masser af idéer.

- Vi har sat en Facebook-konkurrence op, hvor vi har bedt kunderne komme med gode idéer til, hvordan pengene kunne bruges. Der kom mange gode forslag til, at man kunne bruge dem på gavekort, som kunne udloddes i konkurrencer. Det, synes jeg, er en super god idé. Det er ikke noget, jeg selv havde tænkt på, men det er da oplagt at lave konkurrencer, hvor man så kan vinde gavekort til de enkelte butikker, siger Thomas Dahl.


Pengene skal bruges, så vi bedst muligt kan få gang i handlen igen. Der er ikke meget sjov ved at ligge alene i en by som Grindsted, hvor specialhandlen har lukket, så vi vil selvfølgelig støtte op om det lokale forretningsliv.

Thomas Dahl, varehuschef, Kvickly Grindsted


Annonce
Billund For abonnenter

Se Grindsted fra drone: Fra oven ligner pladsen en femtakket stjerne

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Vejen For abonnenter

20-årige Mathilde var halvanden time fra at dø: Nu er hun tjener med en halv arm

Tyskland

Tyskland går til valg: De unge må vente på den store omvæltning

Aabenraa

Bil bragede ind i traktor: Promillen var over det tilladte

Danmark

Gigantisk donation: Lego Fonden giver en milliard kroner til covid-19-ramte børn

Vejen For abonnenter

Nadja vejede 186 kilo og fandt trøst i mad: - Folk så overhovedet ikke mig, de så bare min krop som et problem, der skulle ordnes

Billund

Vestermarkskirkens julemarked er tilbage

Danmark

Dall: Pludselig er de socialdemokratiske ministre blevet meget bevidste om at tale om 'skatteydernes kroner'

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Team Esbjerg

Tidligere Team Esbjerg-målvogter er ikke i tvivl: De skal kunne vinde over Buducnost

Haderslev For abonnenter

Mor og datter stiller op til valget som debutanter: - Vi er rå og nye

Billund

Sjællandsk tophold snuppede to point i Grindsted: - Vi tabte til et smartere hold

Annonce