Annonce
Sønderborg

Kvinde fængslet: Sigtet for at ville dræbe ægtemand med medicin

Den 64-årige kvinde er blevet varetægsfængslet frem til 17. januar. Arkivfoto

En 64-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet frem til 17. januar. Ifølge sigtelsen forsøgte hun adskillelige gange, at dræbe sin ægtemand med medicin på flere sygehuse.

Annonce

Sønderborg: En 64-årig kvinde er ved Retten i Sønderborg blevet varetægtsfængslet frem til den 17. januar. Hun er sigtet for forsøg på manddrab på sin ægtemand.

- Vi mener, at den anholdte flere gange har givet sin 73-årige mand medicin under indlæggelser på sygehusene i Aabenraa, Sønderborg og Odense, sagde anklager Marianne Bager.

Under søndagens grundlovsforhør kom det frem, at kvinden konkret er sigtet for adskillige gange at forsøge at dræbe sin ægtemand med medicin i en periode fra 29. juli til 16. november 2018 på sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Odense.

Ifølge anklageskriftet førte medicinen til, at ægtemanden blev bevidstløs og i 3-6 dage lå i koma med minimal hjerneaktivitet og var i livsfare. Manden har overlevet de angivelige forsøg.

Kvinden, der er fra Sønderborg, blev anholdt lørdag klokken 10.11. Det er tidligere kommet frem, at den sigtede har udtalt sig til politiet og nægter forholdet.

Det gør hun fortsat. Den 64-årige kvinde har ikke kæret varetægtsfængslingen.

Annonce

Dørene blev lukkede

Den 64-årige er sigtet efter en tre paragraffer i straffeloven, der kan give op til 10 års fængsel, hvis hun bliver dømt.

Efter sigtelsen var blevet læst op ved Retten i Sønderborg bad anklagemyndigheden om, at dørene blev lukket for offentligheden, hvilket forsvareren Anne Land tilsluttede sig.

- Sagen er dukket op i går (red: lørdag), så der er rigtig meget efterforskning endnu. Der skal afhøres en række personer og det uden, at de er bekendt med, hvad der foregår i sagen, lød begrundelsen for dørlukningen fra anklager Marianne Bager.

Dommer Henriette Frölich fulgte anklagemyndighedens ønske og lukkede dørene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce