Annonce
Esbjerg

50-årig mand skudt med haglgevær: 22-årig kvinde fængslet for sin rolle i drabsforsøg

Det var ved denne villa, en 50-årig mand sent lørdag blev skudt med et haglgevær. Tre 18-årige mænd er varetægtsfængslede i sagen, og onsdag blev også en 22-årig kvinde fremstillet i grundlovsforhør for at have spillet en rolle i sagen. Presse-Fotos.dk
En 22-årig kvinde blev onsdag varetægtsfængslet til den 28. maj i et grundlovsforhør i Esbjerg. Hun er sigtet for vidnetrusler og ulovlig våbenbesiddelse i forbindelse med et drabsforsøg på en 50-årig mand i Kvaglund sent lørdag aften. Kvinden nægter sig skyldig.

Esbjerg: En 22-årig kvinde blev onsdag varetægtsfængslet i godt tre uger til den 28 maj, sigtet i sagen, hvor en 50-årig mand i Hassellunden i Kvaglund omkring midnat natten til søndag blev ramt af skud fra et haglgevær.

Tre 18-årige mænd er varetægtsfængslet for drabsforsøg, mens kvinden i grundlovsforhøret ikke blev sigtet for forsøg på manddrab, men for ulovlig våbenbesiddelse og vidnetrusler.

Kvinden kærede ikke varetægtsfængslingen.

Annonce

Den 22-årige kvinde blev anholdt tirsdag eftermiddag og onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg.

Ifølge sigtelserne var hun lørdag klokken 23.20 sammen med tre andre personer i en bil kørt til Hassellunden, hvor de sammen truede en person for at få ham til at trække en anmeldelse om vold tilbage.

Kvinden blev også sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf om ulovlig våbenbesiddelse ved sammen med en eller flere andre personer at være kørt i personbil fra Niels Juels Gade til Hassellunden med et oversavet haglgevær i bilen.

Drabsforsøg

Ifølge anklageren er kvinden også sigtet for yderligere et forhold i komplekset, dette var dog ikke en del af grundlovsforhøret, men det er efter alt at dømme medvirken til drabsforsøg.

Til stede ved grundlovsforhøret var forsvarerne for to af de tre varetægtsfængslede 18-årige mænd i sagen fra Hassellunden. De tre mænd blev søndag anholdt og varetægtsfængslet for blandt andet drabsforsøg og ulovlig våbenbesiddelse.

Anklagemyndigheden begærede lukkede døre ved onsdagens grundlovsforhør med henvisning til blandt andet sagens karakter og det tidlige stadie af efterforskningen, og dommer Ole Petersen efterkom anmodningen og lod grundlovsforhøret fortsætte bag lukkede døre.

Inden da nåede den 22-årige kvinde gennem sin forsvarer Søren Dueholm at nægte sig skyldig i begge forhold.

Stadfæstelse

Søndag blev tre 18-årige mænd ved et grundlovsforhør ved retten i Esbjerg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg på den 50-årige mand i Hassellunden, ulovlig våbenbesiddelse og vold af særlig grov karakter.

To af de tre mænd kærede varetægtsfængslingen til vestre Landsret, der dog har stadfæstet varetægtsfængslingerne.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce