Annonce
112

Kvinde tæt på blackout: Fik kokain og amfetamin i drink på diskotek

Smid drinken ud, hvis du er i tvivl, lyder rådet fra politiet. Modelfoto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix
Svimmel og med kvalme måtte 38-årig kvinde forlade diskotek i Skolegade. Urinprøve dagen efter viste spor af tre narkotiske stoffer. Sagen er nu meldt til politiet

Esbjerg: En 38-årig kvinde var tæt på et blackout, da hun natten mellem lørdag og søndag på et diskotek i Esbjergs værtshusgade, Skolegade, pludselig fik det "ekstremt dårligt".

Kvinden blev svimmel, omtåget og fik kvalme. Da hun begyndte at vakle og blive usikker på benene, tog hun fat i en veninde og bad om at komme hjem.

Kvinden blev kørt i taxa hjem og lagt i seng. Men da hun vågnede søndag, var hun stadig døsig, og ved 19-tiden gik hun til lægevagten.

Her viste en urinprøve spor efter kokain, amfetamin og MDMA. Alle kraftigt opstemmende stoffer.

Kvinden blev vejledt til at drikke en masse vand, og hun har nu meldt den voldsomme episode til politiet.

- Kvinden mener, at nogen har puttet narkotika i hendes drink, fortæller politikommissær Henrik Berg, lokalpolitiet i Esbjerg.

Den 38-årige kvinde har fortalt, at hun aldrig har taget narko.

Kvinden var på diskoteket fra klokken cirka 01 til 06 søndag morgen.

Umiddelbart kan politiet ikke foretage sig noget i sagen, da der ikke er mistanke om, hvem der kan være gerningsmanden.

Finder man en gerningsmand kan han sigtes for at bringe en persons liv i fare, ligesom det er ulovligt at være i besiddelse af de tre narkotiske stoffer, som lægeundersøgelsen afslørede. Rådet fra politiet er, at man ikke skal lade sin drink ude af syne på diskotek eller værtshus Hvis man har mistanke om, at der er puttet noget ukendt i en drink, skal man kassere den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se billederne: Ribe centrum er oversvømmet

Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Sønderborg

Regn og storm ved mindehøjtidelighed i Bøffelkobbel

Annonce