Annonce
112

Kvinde tæt på blackout: Fik kokain og amfetamin i drink på diskotek

Smid drinken ud, hvis du er i tvivl, lyder rådet fra politiet. Modelfoto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix
Svimmel og med kvalme måtte 38-årig kvinde forlade diskotek i Skolegade. Urinprøve dagen efter viste spor af tre narkotiske stoffer. Sagen er nu meldt til politiet

Esbjerg: En 38-årig kvinde var tæt på et blackout, da hun natten mellem lørdag og søndag på et diskotek i Esbjergs værtshusgade, Skolegade, pludselig fik det "ekstremt dårligt".

Kvinden blev svimmel, omtåget og fik kvalme. Da hun begyndte at vakle og blive usikker på benene, tog hun fat i en veninde og bad om at komme hjem.

Kvinden blev kørt i taxa hjem og lagt i seng. Men da hun vågnede søndag, var hun stadig døsig, og ved 19-tiden gik hun til lægevagten.

Her viste en urinprøve spor efter kokain, amfetamin og MDMA. Alle kraftigt opstemmende stoffer.

Kvinden blev vejledt til at drikke en masse vand, og hun har nu meldt den voldsomme episode til politiet.

- Kvinden mener, at nogen har puttet narkotika i hendes drink, fortæller politikommissær Henrik Berg, lokalpolitiet i Esbjerg.

Den 38-årige kvinde har fortalt, at hun aldrig har taget narko.

Kvinden var på diskoteket fra klokken cirka 01 til 06 søndag morgen.

Umiddelbart kan politiet ikke foretage sig noget i sagen, da der ikke er mistanke om, hvem der kan være gerningsmanden.

Finder man en gerningsmand kan han sigtes for at bringe en persons liv i fare, ligesom det er ulovligt at være i besiddelse af de tre narkotiske stoffer, som lægeundersøgelsen afslørede. Rådet fra politiet er, at man ikke skal lade sin drink ude af syne på diskotek eller værtshus Hvis man har mistanke om, at der er puttet noget ukendt i en drink, skal man kassere den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce