Annonce
Esbjerg

Kvinde truede med at skyde rettens personale

Retten i Esbjerg var tirsdag under ekstra bevogtning af politiet, efter at der var indtelefoneret trusler mod personalet. Arkivfoto: JV
Annonce

Esbjerg: Politiet holdt tirsdag ekstra godt øje med retsbygningen på Dokken i Esbjerg.

Mellem klokken 09.00 og 09.30 ringede en kvinde flere gange til retten og truede med at møde op og skyde personalet ved retten i Esbjerg.

- Det fik politiet til at etablere adgangskontrol og øget overvågning ved retsbygningen fra klokken 10.30 og til omkring klokken 14, oplyser Ole Hillerup fra lokalpolitiet i Esbjerg.

Der var ingen episoder i løbet af dagen.

Politiet har fundet frem til en 27-årig kvinde med bopæl i Sabro ved Århus, og hun er blevet sigtet for trusler på livet mod offentligt ansatte.

- Kvinden har for nylig modtaget et brev med en afgørelse fra retten i Esbjerg, og det er formentlig frustrationer over den afgørelse, der har fået hende til at fremkomme med truslerne. Vi er naturligvis nødt til at reagere, når der bliver fremsat trusler af den karakter, siger Ole Hillerup.

Ifølge ham har kvinden erkendt at have ringet til retten i Esbjerg, men hun nægter at have fremsat dødstrusler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce