Annonce
Haderslev

Kvindekoret i Øsby søger flere nye stemmer

Kvindekoret ved Øsby Kirke får fuld fart på hen over efteråret. Alle Helgen-gudstjenesterne og julen kommer til at give travlhed. Privatfoto: Michael Bring Nielsen
Tirsdag den 11. august begynder et travlt efterår og vinter for Kvindekøret ved Øsby Kirke. Fællesskab skaber et skarpt kor, der er efterspurgt.
Annonce

Det er skønt at synge, og det giver et godt fællesskab, og nu bliver der igen mulighed for at synge løs i Kvindekoret ved Øsby Kirke. Tirsdag den 11. august klokken 19-21 begynder den nye sæson, og kirkens organist, Mikaela Bang Jakobsen, glæder sig.

- Kvinderne ved Kvindekoret har en kæmpe positiv fremdrift. De kommer ud og synger ved flere forskellige arrangementer og bliver efterhånden mere og mere efterspurgte. Vi er derfor nået dertil, at vi skal holde øje med, at kalenderen ikke bliver så fyldt, at vi ikke kan overskue det, hvilket jo er skønt, siger Mikaela Bang Jakobsen.


Kvinderne ved Kvindekoret har en kæmpe positiv fremdrift.

Mikaela Bang Jakobsen, organist ved Øsby Kirke


Koret skal i efteråret forberede sig til Alle Helgen-gudstjenesterne i kirkerne og ikke mindst julen, som er de travleste måneder med koncerter og spredning af julestemning. Skulle der være enkelte henvendelser om at synge ved specielle anledninger, er kvinderne heller ikke afvisende overfor det.

- Der er desuden et fantastisk fællesskab i koret. Mange har været med gennem flere år og bliver ved med at vende tilbage. Det resulterer også i virkelig skarp korsang, hvor alle er sammen om at skabe det færdige resultat, ikke alene, men sammen. Man mærker tydeligt, hvordan venskaberne også er stærke og fortsætter, når kortimen er færdig, lyder det fra Mikaela Bang Jakobsen.

Hvis man er kvinde og har lyst til at synge med, så skal man henvende sig hos hende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce