Annonce
Billund

Kvindenetværk støtter op om Hapa efter rygter: Udstiller til julemarked 25. november

Charlotte Østergaard fra Hapa og blomsterdekoratør Annette Holm er gået sammen om et julemarked 25. november ved Hapa. Arkivfoto

Blomsterdekoratør Annette Holm har fået sit netværk "Kvinder med moms" til at udstille ved et julemarked ved Hapa efter rygter.

Grindsted: "Det skal være løgn, skal det."

Sådan tænkte blomsterdekoratør Annette Holm, da hun læste om, at livsstilsbutikken Hapa i Grindsted kæmper mod falske rygter om lukning. Årsagen til rygterne er et "til salg"-skilt ved gården, som Hapa er lejet ind ved. Selvom gården bliver solgt, så lukker eller flytter Hapa dog ikke, men skiltet har stadig givet anledning til, at mange tror, butikken er ved at lukke. Det fortalte butikken om i pressen i oktober.

- Jeg har selv kæmpet med sådan rygter engang, så jeg blev lidt provokeret af det og ville gerne være med til at gøre noget ved det, fortæller Annette Holm.

Annette Holm tog derfor kontakt til Hapa for at se, om hun kunne være med til at gøre noget hyggeligt for at trække kunder ud til butikken.

Annonce

Jeg har selv kæmpet med sådan rygter engang, så jeg blev lidt provokeret af det og ville gerne være med til at gøre noget ved det.

Annette Holm, blomsterdekoratør

Julemarked 25. november

Det er blevet til et julemarked ved Hapa søndag 25. november fra klokken 10-16. Samtidig er det lykkedes Annette Holm at få mange fra sit forretningsnetværk "Kvinder med moms" samt andre udstillere til at bakke op om julemarkedet.

Ni virksomheder møder op med deres virksomheder for at være med til at skabe et hyggeligt julemarked. FDF Ansager kommer også og sælger æbleskiver og brændte mandler, ligesom at der sælges juletræer fra markedspladsen.

- Jeg tror, det bliver ret hyggeligt. I hvert fald sker der noget positivt oven på rygterne, og det sætter også gang i noget i Grindsted, siger Annette Holm.

De ni deltagende virksomheder er: Pileflet fra Viienbækgård v/Lene Vilhelmsen. Aloe Vera-produkter fra www.aloevera.dk/Jane Langvad. Børnelegetøj fra www.stjernedrys.shop v/Bettina Sørensen. Magnettøj fra www.b-stensgaard.dk v/Birgitte Stensgård Madsen. Garn fra www.strik-design.dk v/Else Schellerup. Juledekorationer og kranse fra www.byannetteholm.dk v/Annette Holm. Kunstmalerier fra E-Art v/Eva Olesen. Store hjertegrene-kranse fra Trine Bergen. Køkkenudstyr og dejfade fra www.eriksmindegaardbutik.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Annonce