Annonce
Læserbrev

Kvinder i erhvervslivet

Annonce

Danmark tager førstepladsen ud af 129 lande – over kvinders rettigheder. Fantastisk. Det er et resultat af mange års kampe, som i dag viser strålende resultater, vi kan bade os i lyset af.

Vi kvinder er på arbejdsmarkedet. Vi køber det, vi har brug for og underskriver skilsmissepapirerne, hvis livet alene giver os større frihed. Kvinder kan selv og vi ved, at verden ligger åben.

Men hvis jeg skal være helt ærlig, er vi langt fra i mål. Ikke i forhold til kvinders rettigheder. Her taler tallene jo for sig selv. Men kvinder skal lære at støtte hinanden hele vejen til topposterne.

Når vi taler om de større poster, er vi alt andet end solidariske. Kvinder er kvinder værst. Og inden vi lærer at klappe hinanden hele veje op på toppen, vil topposterne stadig kun være besat af 17 procent kvinder.

Vi skal være stærkt repræsenteret i dansk erhvervsliv. Og vi kan jo pænt begynde med en større præsentation af kvinder i Esbjergs fire VL-grupper. Dansk selskab for virksomhedsledelse, hvor blot 12 ud af 147 medlemmer er kvinder, som JV har skrevet om.

Det kræver hverken større kvalifikationer eller accept fra mænd. Det kræver et bedre "Sisterhood", og langt bedre opbakning. Så kære kvinder, gå ud og tag posterne. De ligger og venter på jer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce