Annonce
Aabenraa

Kystdirektoratet er på vej med dommen over jollehavnen

Områdechef i kystzoneforvaltningen, Hans Erik Cutoi-Toft, mener ikke der er noget markant galt med størrelsen af havnen i Loddenhøj. Foto: Kystdirektoratet.
En milepæl nærmer sig i sagaen om jollehavnen ved Loddenhøj Strand. Kystdirektoratet vil inden længe komme med den endelige vurdering af, om havnen lever op til alle krav.

LODDENHØJ: Er jollehavnen bygget efter forskrifterne?

Det er det store spørgsmål, når Kystdirektoratet først i november offentliggør den endelige vurdering af den omstridte jollehavnen ved Loddenhøj, som blev opført den forgangne sommer.

Kystdirektoratet gav tilbage i 2014 tilladelse til, at foreningen Loddenhøj Jollelaug kunne etablere jollehavnen. Men direktoratet skal først godkende den, inden der kan udstedes en ibrugtagningstilladelse.

Annonce

- Vi sidder og arbejder med den tilladelse nu, og bliver snart klar til at aflevere den, fortæller områdechef i Kystdirektoratets kystzoneforvaltning Hans Erik Cutoi-Toft.

En gruppe borgere, som er modstandere af jollehavnen, har  gjort opmærksom på ting, som de mener er lavet forkert ved den konkrete jollehavn i forhold den tilladelse, som jollelauget i sin tid fik.

Blandt andet mener de, at jollehavnens østmole ligger ti meter længere ude i vandet, end den gør på de tegninger, der er godkendt af Kystdirektoratet.

Den kritik er Hans Erik Cutoi-Toft dog ikke umiddelbart enig i:

- Der er ikke noget markant galt med anlægget, men derfor kan der godt være mindre ting, som vi peger på, siger han.

Områdechefen vil dog ikke løfte sløret for, hvad de mindre ting er for nogen.

- Det er noget, som bygherren skal høre fra os, inden vil melder det ud, siger han.


Vi sidder og arbejder med tilladelsen nu, og bliver snart klar til at aflevere den.

Områdechef Hans Erik Cutoi-Toft, Kystdirektoratet.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

2020 blev det bedste år for Kolding Lufthavn i ti år: Vi har set flere forretningsrejser, hvor de har samlet 4-5 mand i et jetfly

Tønder

Tønder på skrump: Befolkningstallet rasler ned og det er Tønders egen skyld, mener ansvarlig politiker

Annonce