x
Annonce
Sport

Pioli om Kjærs skade: Han nedtoner selv alvoren

Alberto Pizzoli/Ritzau Scanpix
Landsholdsanfører Simon Kjær blev skadet i første halvleg, da AC Milan hjemme slog Torino.

AC Milan rejste sig fra 2-4-nederlaget i lokalbraget mod Inter, da holdet mandag aften tilføjede Torino det femte nederlag på stribe i Serie A.

Annonce

Milan-fansene kunne glæde sig over en 1-0-sejr, men hvis den danske landstræner, Åge Hareide, fulgte kampen, vil hans humør nok være mere præget af bekymring.

For efter 42 minutters spil var landsholdsanfører Simon Kjær ude i en løbeduel, hvorefter han satte sig i græsset. Den var gal med baglåret.

En stor ispose blev bundet rundt om venstre baglår på danskeren, som selv kunne gå fra banen - men tydeligvis med en skade i låret.

Der er ganske vist fire måneder til EM-start, men fibersprængninger og forstrækninger kan være drilske, og Åge Hareide vil uden tvivl håbe på, at skaden ikke er alvorlig.

Ifølge det lokale medie Milan.news.it har Simon Kjær sagt til Milans træner, Stefano Pioli, at det ikke er alvorligt.

- Simon Kjær hørte noget, da benet blev strakt, men han siger, at det ikke bør være alvorligt.

- Forhåbentligt har han ret, da vi står foran en vigtigt tid, siger Stefano Pioli efter kampen ifølge mediet.

Trods udskiftningen af danskeren var Milan i stand til at holde den føring, som Ante Rebic havde givet holdet efter 25 minutter.

Milan burde også have vundet større, men både Zlatan Ibrahimovic og Samuel Castillejo misbrugte store chancer efter pausen.

I stedet balancerede milaneserne på randen af et kostbart pointtab, men det lykkedes at holde stand hele vejen til slutfløjt.

Sejren sender Milan op på ottendepladsen i ligaen, og man er faktisk a point med Verona, som øjeblikkeligt indtager sjettepladsen, der giver plads i Europa League.

/ritzau/

Milan.news.it med Stefano Piolis citater om Simon Kjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Se byrådets møde live på Facebook

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce