Annonce
Haderslev

Læg nu dette højhusprojekt i graven!

Annonce

Alt for meget tid og krudt er brugt på det forfejlede og utilpassede forslag til byggeri på Honnørkajen i Haderslev.

Benny Bonde går (naturligvis) ind for projektet, "for vi er lidt bagefter", mener han! Bagefter hvad?.Gå en tur på Aarhus Ø, i Ørestaden på Amager eller i andre byer, hvor højhuse opføres i en lind strøm. Man græmmes ofte og glæder sig over, at Haderslev ikke er hoppet på den bølge. Et klogt ordsprog siger: "Den der følger i andres fodspor, kommer aldrig foran." Løsningen kan være andet end et højhus.

Sønderborg har fået en høj bygning, Alsik tårnet, men det var planlagt fra starten i masterplanen (2008), at der skulle ligge en højere bygning dér. På havnens bedste plads i Sønderborg ligger heldigvis Sønderborg Slot.Et klogt ordsprog siger: "Den der følger i andres fodspor, kommer aldrig foran." Løsningen kan være andet end et højhus.


Skal Haderslev havns bedste plads skamferes med en 55 meter høj "mur"? I masterplanen for havnen var der ikke planlagt en høj bygning på dette sted. Vi må have tillid til og glæde os over de beslutninger, som planlæggere og politikere i sin tid tog mht. byggeriet på havnen.

Placér et evt højhus et andet sted. Arealet ved Honnørkajen bør være for almenvellet og bygningerne ikke højere end 15 meter! Faktisk vil en arkitektkonkurrence for arealet være oplagt, så man opnår det bedste på havnens bedste plads!

Så byrådsmedlemmer: Læg nu dette højhusprojekt i graven! - Tak..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce