Annonce
forside

Læg/send en besked

Læserbrev: Det var rart at læse, at Det Radikale Venstre har en realistisk chance for at komme ind denne gang. Kun ærgerligt, at jeg ikke fik mulighed for at kommentere på målingen. Det hedder sig i artiklen: "Det var ikke muligt". Hvorfor? TV SYD, Altinget, DR og andre kommunikerer via mail, SMS, Messenger, WhatsApp og hvad vi har.

Små partier med få aktive medlemmer er i særlig grad henvist til at kommunikere digitalt, når det lader sig gøre. Jeg kan ikke snakke i telefon, når jeg underviser, guider, svømmer, er til yoga eller tilbringer kvalitetstid med børn i en efterårsferie. Jeg har i nogen grad givet telefonen "disruption" og får sjældent papirpost.

Forestil Dem, at alle valgmøder, alle debatter om samarbejde plus alle reaktioner på dette og hint skulle klares telefonisk. Da var vi banket tilbage til fortiden med kaffe og kage, frem og tilbage. Det ville skam være hyggeligt. Det er bare svært for forældre og erhvervsaktive overhovedet at føre valgkamp på de betingelser. Det er ellers lige præcis disse gode folk, vi skal have til at stille op og være aktive. Ellers overlader vi scenen til en anden slags kandidater. Dét er faktisk et demokratisk problem...

Svar til Morten Gliemann

I dagspressen er det nogle gange nødvendigt at bede om en kommentar med dags varsel. Vi ringede til dig fredagen igennem og lagde indtil flere beskeder på din telefonsvarer. Vi foretrækker telefonsamtalen frem for skriftlig kommunikation i forhold til eventuelle opfølgende spørgsmål.

I øvrigt lykkedes det samtlige andre partier/lister, små som store, at svare med samme frist som du fik.

Anne K. Kiil, lokalredaktør for JydskeVestkysten i Tønder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce