Annonce
forside

Længe leve legen

Elisabeth 51 år, vil give plads til leg og kreativitet.

OPSAMLING: Når »Elisabeth for børn« folder sig ud og fylder et halvt dansegulv med sine skørter, er det en opfordring til børn og voksne om at lege med. Med »Mere Elisabeth til børn« samler hun nu sange, som ellers lå spredt på forskellige udgivelser.

Hvad er det, du gerne vil give til dagens børn?

-- Det lyder da så højtravende, men jeg har forsøgt at tage børns verden alvorligt.

Hendes egne døtre er nu 14 og 19, og den ældste, Rosa Gjerluff Nyholm, er flyttet hjemmefra og vært på børne-programmet: »Lille nørd«.

Men alt for meget underholdning tager udgangspunkt i, at de små seere er større, end de er, med fokus på tøj og stiletter, mener Elisabeth:

-- Selvfølgelig ville vi også gerne klæde os ud som fine damer, men den har lige fået et skub mere, også fordi man har opdaget, at børn er store forbrugere. Og hvis de kan få mor plaget godt igennem til et keramikkrus, hvor der står Spice Girls på, så er det jo nemt at komme af med. Det er ekstremt taknemmeligt at lave noget lort til børn.

Læs mere i JydskeVestkysten eller e-avisen onsdag.

Elisabeth Gjerluff Nielsen, der er født i Skjern og søster til Peter A.G. fra Gnags, er sanger og komponist og har bl.a. haft succes med »Hun danser en morgen« og filmmusik, bl.a. »Lille svale«, som i foråret indbragte hende en Robert, fra filmen »Karlas kabale«. Hun er også forfatter med titler som »Isdronningen« og »Alle dage indtil verdens ende«. Opsamlingsalbummet »Mere Elisabeth for børn« er netop udkommet på Playground Music.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce