Annonce
Sønderborg

Lærer på Dybbøl-Skolen er testet positiv for covid-19

En lærer på Dybbøl-Skolen er testet positiv for covid-19, og to andre lærere sendt hjem. Arkivfoto
En lærer på Dybbøl-Skolen er tirsdag den 29. september 2020 testet positiv for covid-19. Det har betydet, at to andre lærere på skolen er hjemsendt samme dag.
Annonce

Sønderborg: En lærer på Dybbøl-Skolen er tirsdag den 29. september 2020 testet positiv for covid-19. Det har betydet, at to andre lærere på Dybbøl-Skolen er hjemsendt samme dag, skriver Sønderborg Kommune i en netop udsendt pressemeddelelse.

- Siden vi fik beskeden, har vi været i gang med smitteopsporing i samarbejde med sundhedsberedskabet. De to lærere betragtes som nære kontakter, og derfor handler det om at få dem testet for at undgå yderligere smittespredning, siger Michael Jacobsen, skoleleder på Dybbøl-Skolen.

Alle forældre på Dybbøl-Skolen er via Aula informeret om situationen. Resten af Dybbøl-Skolens lærere og elever kan indtil videre fortsætte med den normale skolegang.

Skolen er blevet vejledt med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens vejledninger og anvisninger fra kommunens sundhedsberedskab. Sønderborg Kommunes sundhedsberedskab følger sammen med skolen udviklingen tæt, skriver kommunen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce