Annonce
Kolding

Lærer på folkeskole i Kolding er smittet med corona

Det er her på Vonsild Skole, at en lærer er blevet testet positiv for covid-19. I en meddelelse til alle skolens forældre skriver skolens leder, at læreren ikke har været på skolen siden i torsdags, og da hun først fik symptomer mandag, kan hun ikke havde smittet nogen elever, har skolens ledelse fået oplyst af sundhedsmyndighederne, lyder det blandt andet i meddelelsen. Arkivfoto: Chresten Bergh
En lærer på Vonsild Skole har fået konstateret coronavirus, har skolen oplyst til forældrene.
Annonce

Kolding: En lærer på Vonsild Skole er blevet smittet med coronavirus. Det oplyste skolen mandag sidst på eftermiddagen i en meddelelse til forældrene på skolen.

I meddelelsen skriver man fra skolens side, at læreren fik symptomer mandag, men da vedkommende ikke har været på skolen siden i torsdags, kan vedkommende ikke have smittet nogen elever, skriver skoleleder Peter Nordby til forældrene.

Han skriver, at man på skolen har fået oplyst af sundhedsmyndighederne, at man kun kan smitte i op til 48 timer inden de første symptomer, og derfor kan man konkludere, at medarbejderen ikke kan have smittet elever på skolen.

Skolelederen skriver også, at man ikke tager yderligere skridt i sagen.

Trods flere henvendelser til skolen i løbet af onsdag formiddag, er det endnu ikke lykkedes at få en kommentar fra skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce