Annonce
Kolding

Lærer på folkeskole i Kolding er smittet med corona

Det er her på Vonsild Skole, at en lærer er blevet testet positiv for covid-19. I en meddelelse til alle skolens forældre skriver skolens leder, at læreren ikke har været på skolen siden i torsdags, og da hun først fik symptomer mandag, kan hun ikke havde smittet nogen elever, har skolens ledelse fået oplyst af sundhedsmyndighederne, lyder det blandt andet i meddelelsen. Arkivfoto: Chresten Bergh
En lærer på Vonsild Skole har fået konstateret coronavirus, har skolen oplyst til forældrene.

Kolding: En lærer på Vonsild Skole er blevet smittet med coronavirus. Det oplyste skolen mandag sidst på eftermiddagen i en meddelelse til forældrene på skolen.

I meddelelsen skriver man fra skolens side, at læreren fik symptomer mandag, men da vedkommende ikke har været på skolen siden i torsdags, kan vedkommende ikke have smittet nogen elever, skriver skoleleder Peter Nordby til forældrene.

Han skriver, at man på skolen har fået oplyst af sundhedsmyndighederne, at man kun kan smitte i op til 48 timer inden de første symptomer, og derfor kan man konkludere, at medarbejderen ikke kan have smittet elever på skolen.

Skolelederen skriver også, at man ikke tager yderligere skridt i sagen.

Trods flere henvendelser til skolen i løbet af onsdag formiddag, er det endnu ikke lykkedes at få en kommentar fra skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Styrelse sender 27 medarbejdere til Skovparken og Munkebo for at stoppe smittespredning: Her har man endnu ikke fået bugt med smitten

Annonce