Annonce
Kolding

Lærer udlever u-pædagogisk drømmerolle som Norma

Sonja fra Saxogade spilles i perioden fra 20. november – 13. december. Stykket spilles på Det Bruunske Pakhus. Pressefoto.
Annonce

Kolding: I Teater Malstrøms opsætning af Sonja fra Saxogade, spilles den ikoniske rolle som Sonjas mor Norma af Christina Neumann Jensen.

42-årige Christina Neumann Jensen fra Sdr. Vilstrup mellem Kolding og Fredericia er et nyt ansigt hos Teater Malstrøm. Til daglig arbejder Christina som lærer på Kolding Friskole og på Koldinghus, hvor hun levendegør og formidler historie gennem skuespil og dramaturgi.

At spille skuespil er ikke nyt for Christina, der før har medvirket på blandt andet Horsens Amatør Teater, Dystopia i Vejle og nu i Teater Malstrøm.

- Jeg har hørt så meget godt om Teater Malstrøm og har flere venner, som har medvirket på teatret, så da jeg så opslaget om audition, var jeg ikke i tvivl, det skulle prøves. Jeg var rystende nervøs. Da det var overstået, måtte jeg sidde 15 minutter i min bil, før det var sikkert at køre hjem. Jeg fik rollen og blev helt vildt glad. Så var det virkeligheden ramte mig, jeg skal spille Norma, fortæller Christina Neumann Jensen.

Stykket spiller fra 20. november til 13. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce