Annonce
Billund

Lærerkreds om flere midler i Billund: Et skridt i den rigtige retning

Formanden for Billund Lærerkreds, Lone Hagelskjær, så allerhelst, at der kunne blive mulighed for at have to lærere i hver enkelt folkeskoleklasse. Arkivfoto: Lise Nørgaard
Hos Billund Lærerkreds drømmer man om, at det på et tidspunkt bliver muligt at have to lærere i hver klasse i folkeskolen.
Annonce

Billund Kommune: Det vækker glæde hos de lokale lærere, at de kan se frem til flere kollegaer. Aftalen mellem regeringen og Folketingets røde partier sender 1,4 millioner statslige kroner i retning af Billund Kommune til flere lærere, og selvom de lokale lærere hellere end gerne tager imod alle de midler, de kan få, tror de ikke, at det på den korte bane kommer til at betyde den store forskel for de lokale folkeskoler.

- En lærer koster omkring 500.000 kroner om året, så pengene kan give cirka seks lærere resten af året. Det er cirka en halv lærer pr. skole. Det gør nok ikke det helt store forskel, siger Lone Hagelskjær, der er formand for Billund Lærerkreds.

- Det er ikke så meget, som vi kunne have ønsket os, men det er da et skridt i den rigtige retning, tilføjer hun.

Annonce

Håber på to lærere i hver klasse

Hos lærerkredsen drømmer man om, at det på et tidspunkt bliver muligt at have to lærere i hver klasse, så der kan komme mere fokus på de elever, der har det vanskeligt.

- Det ville da være fantastisk, hvis man kunne tilgodese alle de børn, der har set svært, ved at være to lærere i hver klasse, men der er meget lang vej dertil. Men to lærere i hver klasse ville være et stort ønske, siger Lone Hagelskjær.

Hvordan pengene mere nøjagtigt skal bruges, ved lærerne endnu ikke noget om.

- Jeg forestiller mig, at pengene bliver fordelt procentvis på skolerne efter antallet af eleverne. Sådan plejer det at foregå i Billund Kommune, siger lærerformanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Sønderborg For abonnenter

Mor dybt frustreret over fortsat nedlukning af skoler: - Min dreng har intet at se frem til

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce