Annonce
Tønder

Lærkely scorer højt på kvaliteten

Socialudvalgets formand, Peter Christensen (S) glæder sig over, at Lærkely igen leverer et godt resultat. Pressebillede
Bo- og beskæftigelsestilbuddet Lærkely har atter fået topkarakter af Socialtilsyn Syd, som fører tilsyn med de kommunale og private sociale botilbud i Region Syddanmarks 21 kommuner.
Annonce

Tønder: I slutningen af oktober havde Lærkely, som er et bo- og beskæftigelsestilbud under Handicap Tønder, endnu engang besøg af Socialtilsyn Syd, der også havde besøgt Lærkely året før.

Socialtilsyn Syds opgave er at føre tilsyn med de kommunale og private sociale botilbud i de 21 kommuner i Region Syddanmark og sikre, at de lever op til de fastsatte kvalitetsstandarder.

Lærkely gentog succesen fra sidste tilsynsbesøg i juni 2018, hvor bo- og beskæftigelsestilbuddet også scorede max karakterer, og udmærkede sig endnu engang ved, at opnå den maksimale score på fem på alle målte kvalitetsparametre.

På Lærkely glæder man sig over tilbagemeldingen fra Socialtilsyn Syd.

- Det er dejligt, at vores pædagogiske indsats overfor borgerne anerkendes. Vi ønsker at forstå udviklingspotentialet hos den enkelte borger og tilpasser kontinuerligt pædagogikken, og det skaber gode resultater, siger Liss Stensøe Oksen, der er leder af Lærkely, i en pressemeddelelse.

Også socialudvalgets formand Peter Christensen (S), er tilfreds med resultatet af tilsynsbesøget, som han mener understreger den fine kvalitet af tilbud på området, som Tønder Kommune har til sine borgere.

- Vi får generelt rigtig flotte tilsynsrapporter for vores tilbud, men denne tilsynsrapport for Lærkely er helt ekstraordinær, siger Peter Christensen.

I tilsynets bedømmelse er der blandt andet lagt vægt på, at Lærkely anvender metoder og faglige tilgange, der tilpasses den enkelte borgers behov og funktionsnedsættelse.

Indsatsen vurderes at føre til positive resultater, hvilket afspejles ved enten vedligeholdelse eller udvikling af den enkeltes kompetencer, lyder det i pressemeddelelse fra Tønder Kommune.

Botilbuddet har tilknyttet otte beboere på forskellige alderstrin fra 18 år og op, mens der i beskæftigelsen er tilknyttet 17 brugere fra hele Handicap Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce