Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Byforum Billund kontra Grindsted

Annonce

Læserbrev: Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi får et fantastisk byforum i Billund, ikke mindst takket være Kirkbi - de sætter handling bag ordene.

Omvendt står det straks anderledes til med Grindsted midtby. Her mener jeg, kommunen bør tage et større ansvar, hvis vi skal sætte lidt handling bag nogle af ordene om, at vi ønsker at støtte det lokale handelsliv i et omfang, som også er realistisk.

For mig kunne Kulturhuset være nøglen hertil. Cafeer og restauranter skyder op, iværksættere sætter nye initiativer i gang, hvordan støtter vi dem bedst?

Kommunen har netop støttet opførelsen af en ny musikcentral ved Magion, og diskussionen gik også på en mindre koncertsal.

Hvorfor ikke nytænke Kulturhuset her? En stor biograf og samtidig koncertsal plus måske en-to mindre biografsale til måske 50 publikummere? Uddannelse, events, sport, bibliotek, svømmehal omkring Tinghusgade. Kultur, handel og "byliv" med Torvet som det centrale udgangspunkt.

Skal siges, at ovenstående står for egen regning. Har ikke afklaret noget i forhold til for eksempel bestyrelsen bag Grindsted Kino og Kulturhus.

Mener bare, det skal være nu - som i lige nu. Ellers er det jo bare "nettets skyld" og dårlig byplanlægning, at vi ikke kan samle Grindsted midtby igen.

Ulrich Kristensen. Arkivfoto: Christer Holte
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Ført bag lyset

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce