Annonce
Sønderborg

Læserbrev: Bygningspuljen er totalt til grin

Sidste år blev der fra Bygningspuljen givet tilskud til energi-renoveringer for 245 millioner kroner. Pressefoto

Læserbrev:  I dag (red: onsdag) kl. 10 blev der åbnet for, at vi kan søge tilskud til f.eks. at skifte et oliefyr ud.

Status efter 6 timer og 40 min. ventetid (kl. 16.40) er: Blev tildelt kø nr. 26.362. I alt må på det tidspunkt have været 26.382 i kø.

Nu er 5.947 kommet igennem og har samlet søgt for 155 mio. kr ud af en pulje på 250 mio. kr. Jeg kan estimere, at kunne komme gennem køen omkr. Kl. 15.30 i morgen torsdag eftermiddag.

Jeg estimerer, at hele puljen er opbrugt om yderligere 4 timer - måske omkring kl. 21.00 i aften? Der vil næppe være 10.000 ansøgere, som kan komme i betragtning

Når jeg kommer gennem køen, har jeg 10 minutter til at aktivere min adgang, hvis jeg tror jeg har en chance, skal jeg så ligge vågen i aften/nat?

Jeg forsøgte kl. 14.45 at tilgå køen fra en anden device og fik nummer 68.095. Det nummer, jeg får i køen, når jeg logger på før start kl. 10.00, er et tilfældigt nummer. Det vil sikkert være samme lotteri, når næste pulje gives fri.

Projekt Zero, Sønderborg Kommune og ikke mindst Sparenergi.dk har brugt mange midler på at anspore os til at ansøge

Vi har selv brugt mange timer på at være godt forberedt. Nu bruger vi timer på at forsøge på portalen at ”komme igennem”

Det er en total ”til grin” historie og en fadæse af uanede dimensioner, og samtidig vil politikerne bryste sig af at have gjort en indsats for at fremme omstilling til klimavenlige boliger

Det er helt urimeligt at bruge kommunale midler eller at bruge Projekt Zero midler på at anspore private til at spilde egne midler (f.eks. på energirapport) og egen tid på sådan en skueproces.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Casper møder flere sure kunder, når han kommer og fikser strømmen: Tonen er blevet mere hidsig og aggressiv

Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

KIF Kolding For abonnenter

Se analysevideo: Kaloriefyldt KIF Kolding-sejr over skuffende SønderjyskE

Debat

Opråb fra borger-gruppe: Lad dog disse dygtige og arbejdsomme flygtninge være i fred

Annonce