Annonce
Læserbrev

Læserbrev. Lad os komme videre med et større og stadig dynamisk fritidscenter

Udviklingsrådet Varde By har fulgt den aktuelle debat vedr. Fritidscentret og har følgende kommentarer:

  • Fritidscentret har længe haft muligheden / potentialet til at blive et samlingspunkt for hele kommunen baseret på sunde værdier og aktiv fritid.

De nye initiativer og selvejende driftsform tilførte fritidscentret ny dynamik med mulighed for fortsat vækst, med nye investeringer og bedre tilbud til brugerne.

  • Samspillet med den kommende Frelloskole gør området til en integreret og helstøbt enhed med optimal brug over en god del af døgnet.
  • Både nu, og når sportshotellet står færdigt, afholdes der langt større arrangementer med en bred aktivitetspalette. Det kommer også de øvrige overnatningssteder til gavn.

Et større antal besøgende skaber positiv synergi for forretningslivet i byen.

  • Den nye forretningsform repræsenterer en ”ny begyndelse” for initiativer, hvori fritidscentret kan indgå som samarbejdspartner. Eksempelvis i Udviklingsrådet arbejde for autocamper og camping i Varde by og med det kommende Varde Musik Teaters drift.
  • Fritidscentrets virke kalder på den største opbakning fra byen, borgerne, erhvervslivet og kommunen. Det vil gavne hele kommunen med positiv afsmitning, og give mulighed for flere initiativer, der samler kommunens borgere i fælles aktiviteter.
  • Udviklingsrådet har ingen indsigt i økonomi, drift, tilskud eller andre driftsmæssige forhold, men har fuld tiltro til, at aktørerne og spillerne kender og følger reglerne. Vi hylder fritidscentrets initiativ med at lægge regnskaber åbne for granskning af de relevante myndigheder, og håber vi kan afslutte den aktuelle, uheldige og negative ping-pong i medierne.

Lad os komme videre med de positive initiativer mod et større og fortsat dynamisk Fritidscenter til gavn for alle i Varde Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce