Annonce
Sønderborg

Læsere støtter op om bøderamt campingpladsejer

John Vincent Nilsson har siden 2016 ejet og drevet Madeskov Camping ved Sønderborg: Arkivfoto: Henrik Rath Paulsen
Der er opbakning til indehaveren af Madeskov Camping, som er blevet straffet af Fødevarestyrelsen for blandt andet at ryge og have hund i kiosken.
Annonce

Sønderborg: - Undskyld hvad er problemet. Det er da at gå i noget små sko.

Sådan skriver Robert Clausen på jv.dk om et kontrolbesøg Fødevarestyrelsen foretog på Madeskov Camping den 19. august. Et besøg hvor ejeren John Vincent Nilsson blev straffet for at rygge i et lokale med fødevarer samt at have en ni uger gammel hund i kiosken.

- Mine venner har nu flere gange været gæster på denne plads, og de er begejstrede. Jeg har besøgt dem der, og det er et pragtfuld sted, skriver Helle Frandsen.

Hun er ikke den eneste, som ser ud til at være ligeglad med røg og hund, som John Vincent Nilsson i øvrigt godt vidste var forbudt i virksomheden.

- Vi kan kun bekræfte, at det er Danmarks bedste campingplads. Her findes der ro og gemytlighed som ingen andre steder, skriver Harald Tæstensen.

Nyheden om den rygende campingfatter er i øvrigt nået helt til København. Hund og tændt cigaret: Camping-John får bøde på 5000 skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Undskyld hvad er problemet. Det er da at gå i noget små sko.

Robert Clausen

Annonce

Ros for rygestop

Besøget endte med at koste campingpladsen nær Sønderborg en sur smiley og bøde på 5.000 kroner, fordi der var store problemer med papirerne og ingen gyldig dokumentation for hverken varemodtagelse eller opbevaringstemperaturer.

- Al begyndelse er svært, og så længe man tager ved lære, skal det nok gå. Held og lykke, skriver Allan Gregersen.

John Vincent Nilsson har meddelt, at han har rettet ind. Han ryger nu kun udenfor, ligesom hunden ikke længere er i kiosken. Desuden han har tilmeldt sig et rygestop-kursus. Også det får han opbakning til af flere læsere.

- Held og lykke med rygestoppet, lyder det.

John Vincent Nilsson opfyldte i 2016 en gammel drøm, da han købte Madeskov Camping. Han havde forinden været fastligger på pladsen i ni år og altid talt om, at han ville købe den, hvis han en dag fik råd.

Købet kunne lade sig gøre, fordi han havde vundet 12,5 millioner kroner i lotto. Siden har han været i gang med renovere pladsen ved Augustenborg fra A-Z.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce