Annonce
Sønderborg

Læsere støtter op om bøderamt campingpladsejer

John Vincent Nilsson har siden 2016 ejet og drevet Madeskov Camping ved Sønderborg: Arkivfoto: Henrik Rath Paulsen
Der er opbakning til indehaveren af Madeskov Camping, som er blevet straffet af Fødevarestyrelsen for blandt andet at ryge og have hund i kiosken.

Sønderborg: - Undskyld hvad er problemet. Det er da at gå i noget små sko.

Sådan skriver Robert Clausen på jv.dk om et kontrolbesøg Fødevarestyrelsen foretog på Madeskov Camping den 19. august. Et besøg hvor ejeren John Vincent Nilsson blev straffet for at rygge i et lokale med fødevarer samt at have en ni uger gammel hund i kiosken.

- Mine venner har nu flere gange været gæster på denne plads, og de er begejstrede. Jeg har besøgt dem der, og det er et pragtfuld sted, skriver Helle Frandsen.

Hun er ikke den eneste, som ser ud til at være ligeglad med røg og hund, som John Vincent Nilsson i øvrigt godt vidste var forbudt i virksomheden.

- Vi kan kun bekræfte, at det er Danmarks bedste campingplads. Her findes der ro og gemytlighed som ingen andre steder, skriver Harald Tæstensen.

Nyheden om den rygende campingfatter er i øvrigt nået helt til København. Hund og tændt cigaret: Camping-John får bøde på 5000 skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Annonce

Undskyld hvad er problemet. Det er da at gå i noget små sko.

Robert Clausen

Ros for rygestop

Besøget endte med at koste campingpladsen nær Sønderborg en sur smiley og bøde på 5.000 kroner, fordi der var store problemer med papirerne og ingen gyldig dokumentation for hverken varemodtagelse eller opbevaringstemperaturer.

- Al begyndelse er svært, og så længe man tager ved lære, skal det nok gå. Held og lykke, skriver Allan Gregersen.

John Vincent Nilsson har meddelt, at han har rettet ind. Han ryger nu kun udenfor, ligesom hunden ikke længere er i kiosken. Desuden han har tilmeldt sig et rygestop-kursus. Også det får han opbakning til af flere læsere.

- Held og lykke med rygestoppet, lyder det.

John Vincent Nilsson opfyldte i 2016 en gammel drøm, da han købte Madeskov Camping. Han havde forinden været fastligger på pladsen i ni år og altid talt om, at han ville købe den, hvis han en dag fik råd.

Købet kunne lade sig gøre, fordi han havde vundet 12,5 millioner kroner i lotto. Siden har han været i gang med renovere pladsen ved Augustenborg fra A-Z.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Annonce