Annonce
Sønderborg

Læsere støtter op om bøderamt campingpladsejer

John Vincent Nilsson har siden 2016 ejet og drevet Madeskov Camping ved Sønderborg: Arkivfoto: Henrik Rath Paulsen
Der er opbakning til indehaveren af Madeskov Camping, som er blevet straffet af Fødevarestyrelsen for blandt andet at ryge og have hund i kiosken.

Sønderborg: - Undskyld hvad er problemet. Det er da at gå i noget små sko.

Sådan skriver Robert Clausen på jv.dk om et kontrolbesøg Fødevarestyrelsen foretog på Madeskov Camping den 19. august. Et besøg hvor ejeren John Vincent Nilsson blev straffet for at rygge i et lokale med fødevarer samt at have en ni uger gammel hund i kiosken.

- Mine venner har nu flere gange været gæster på denne plads, og de er begejstrede. Jeg har besøgt dem der, og det er et pragtfuld sted, skriver Helle Frandsen.

Hun er ikke den eneste, som ser ud til at være ligeglad med røg og hund, som John Vincent Nilsson i øvrigt godt vidste var forbudt i virksomheden.

- Vi kan kun bekræfte, at det er Danmarks bedste campingplads. Her findes der ro og gemytlighed som ingen andre steder, skriver Harald Tæstensen.

Nyheden om den rygende campingfatter er i øvrigt nået helt til København. Hund og tændt cigaret: Camping-John får bøde på 5000 skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Annonce

Undskyld hvad er problemet. Det er da at gå i noget små sko.

Robert Clausen

Ros for rygestop

Besøget endte med at koste campingpladsen nær Sønderborg en sur smiley og bøde på 5.000 kroner, fordi der var store problemer med papirerne og ingen gyldig dokumentation for hverken varemodtagelse eller opbevaringstemperaturer.

- Al begyndelse er svært, og så længe man tager ved lære, skal det nok gå. Held og lykke, skriver Allan Gregersen.

John Vincent Nilsson har meddelt, at han har rettet ind. Han ryger nu kun udenfor, ligesom hunden ikke længere er i kiosken. Desuden han har tilmeldt sig et rygestop-kursus. Også det får han opbakning til af flere læsere.

- Held og lykke med rygestoppet, lyder det.

John Vincent Nilsson opfyldte i 2016 en gammel drøm, da han købte Madeskov Camping. Han havde forinden været fastligger på pladsen i ni år og altid talt om, at han ville købe den, hvis han en dag fik råd.

Købet kunne lade sig gøre, fordi han havde vundet 12,5 millioner kroner i lotto. Siden har han været i gang med renovere pladsen ved Augustenborg fra A-Z.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Brandvæsenet pumper løs: Oversvømmelser rammer lufthavnsparkering

Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Esbjerg

Video: Molboarbejde med massive vandmasser: Bilka-kryds oversvømmet da store regnmængder blev pumpet i ring

Annonce