Annonce
Kolding

Læsetip til sommeren: Her er bogen, der kan redde en regnvejrsferie

Cecilie Breum foreslår at tage bøgerne med på ipad, så fylder de mindre i tasken. Privatfoto
Annonce

Kolding: I denne sommerserie har vi bedt medarbejdere på Kolding Bibliotek give gode tips til ferielæsningen. Cecilie Breum, studentermedhjælper, anbefaler:

Har du en bog, som minder dig om et bestemt sted?

Som barn var jeg i sommerhus med min familie og "Det gyldne Kompas" af Phillip Pullman. Når jeg nu genlæser bogen, så dukker sommerhuset og stranden op for mit indre øje. Det gør oplevelsen ekstra god hver gang, for det er ikke bare en fantastisk historie, men også fantastiske minder.

Hvilken bog kan redde en regnvejrsferie?

Hvis jeg troede, at jeg skulle på eventyr i sommersolen, og det danske vejr havde andre planer, så ville jeg finde "Spellslinger" af Sebastien de Castell frem. Med en hovedperson der er mere uheldig, end Danmark er regnfuld, er der lagt i ovnen til et godt grin, tilsat magi og intriger.

Hvilken bog vil du anbefale til en lang ferietur?

Nu er en enkel bog ikke nok for mig på en lang ferie, så jeg ville snuppe de første af Lindsay Buroker's "The Emperor's Edge"-serie med og bare for en sikkerheds skyld lige smutte forbi eReolen og låne et par stykker af John Flanagans "Skyggens lærling"-serie. De fylder jo ikke noget på e-bog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce