Annonce
Kolding

Læsetip til sommeren: Her er en skræmmende, intens og god bog

Bibliotekar Morten Rindum Nielsen anbefaler, at man lader sig inspirere af podcast om bøger. Privatfoto

Kolding: I denne sommerserie har vi bedt medarbejdere på Kolding Bibliotek give gode tips til ferielæsningen. Morten Rindom Nielsen, bibliotekar, anbefaler:

"Som pesten" af Hanne Vibeke Holst er en skræmmende, intens og god bog, med flere sideløbende handlinger. Plottet er af typen: "HVAD NU HVIS?". Og ja, hvad nu hvis en ukendt virus pludselig breder sig fra lille fredelige Danmark - og der ingen vaccine er? Det bliver til en global pandemi med dramatiske økonomiske og etiske interessekonflikter. "Som pesten" vil altid minde mig om skønne Berlin, som heldigvis ikke var ramt af et udbrud.

Podcasts om bøger: Der er mange måder at indtage litteratur på. Litteratur gennem ørerne trender. Til jer, der lytter bøger, vil jeg anbefale: I "Bogselskabet" møder værten Anne Glad forskellige forfattere og snakker om deres forfatterskaber. DR's Klassikere "Genfortalt", sæson 1+2 (Hør bl.a. om Moby Dick, Krig og Fred, Kongens fald, Den store Gatsby m.fl.).

"DR romanprisen 2018" er sendt i ni udsendelser. Vi hører værten Diana Bach i samtale med de seks nominerede forfattere: Maren Uthaug, Jonas T. Bengtsson, Jesper Wung Sung, Svend Åge Madsen, Agnete Friis og Kamilla Hega Holst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Sydjylland For abonnenter

Retten i Kolding er i fuldt gear igen: Alligevel risikerer flere at skulle vente et år på ny retssag

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce