Annonce
forside

Løb næsten 127.000 kroner ind til Qatar-eventyr

Sines succesfulde håndbolddrenge indsamlede, ved et sponsorløb midt i Løgumkloster, 126.796 kroner, der skal bruges på en rejse til skoleVM i Qatar. Foto: Karin Lorenzen

Midt i februar skal Sportsefterskolen Sines håndbolddrenge til Skole-VM og pengene til rejsen er næsten på plads.

Løgumkloster: Det kan være dyrt at have succes. Derfor er sportsefterskolen Sines håndbolddrenge netop i disse uger ved at indsamle penge til deres deltagelse ved VM i Skolehåndbold. Målet for indsamlingen er 250.000 kroner, og der mangler kun lige knap 10 procent, eller godt 20.000 kroner for at nå i mål. Omkring 100.000 kroner er der samlet ind i sponsorater og lokale bidrag, mens drengene i onsdags indsamlede hele 126.796 kroner ved et sponsorløb, midt i Løgumkloster.

Holdets spillere havde forud for løbet fundet personlige sponsorer, og enkelte lokale virksomheder havde også indgået aftaler om omgangssponsorater.

Onsdag eftermiddag fra kl. 13.15 til 14.15 løb drengene omgange på 450 meter rundt i Løgumkloster bymidte og hver runde var penge værd.

- Vi er så tæt på at vi kan se målet. der mangler kun små 20.000 og det er vi da rigtig stolte af og drengene har virkelig gjort en indsats, siger Mark Bendixen, holdets træner.

Sportsefterskolen Sines håndbolddrenge rejser mod Qatar den 20.februar og møder i første kamp Marokko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce