Annonce
Indland

Løkke føler sig forfulgt

De sager, der den seneste tid har sendt Venstres formand ud i et politisk stormvejr, er plantet med stor præcision og minder om »mafia«-metoder, siger Lars Løkke Rasmussen selv.

Det ligner et komplot, hvor nogen bevidst går efter at skade mig.

Sådan siger den tidligere statsminister og nuværende formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen (V), efter den seneste uges mediestorm om et omstridt tøjindkøb til 152.000 kroner, rygning på hotelværelser og en Venstre-betalt ferie for Løkkes familie til Mallorca.

Alt sammen sager omtalt i medierne på baggrund af kvitteringer, som ifølge Lars Løkke Rasmussen er blevet fjernet uretmæssigt fra Venstre af »nogle kræfter derude«, der vil »tegne et karikeret billede af min person«. Det siger han ifølge jp.dk.

»Jeg har været for mange år i det her til at være naiv. Dette kommer med stor præcision op til kommunalvalget, op til parlamentsvalget eller midt i min fødselsdag. Selv i den amerikanske mafia så styrer man uden om højtiderne i familien, og man venter med at foretage henrettelser, til sønnen er konfirmeret. Så jeg er ikke naiv om, hvad der sker,« sagde Lars Løkke Rasmussen onsdag til en gruppe journalister på torvet i Køge ifølge jp.dk.

Efter et maraton-møde i Venstres forretningsudvalg fik Lars Løkke sent tirsdag aften udvalgets fulde opbakning. Forinden havde Venstre-formanden også modtaget stor opbakning fra Venstres folketingsgruppe.

Begge steder har Venstre-folkene valgt at stole på Løkke, som hverken har ønsket at uddybe detaljerne om de omstridte bilag eller fremlægge skattepapirer. Og onsdag mente Løkke også at kunne se den tillid, når han talte med vælgerne på gaden i Køge forud for europaparlamentsvalget søndag 25. maj.

»Jeg er glad for at komme ud og få talt med rigtige mennesker ude i den virkelige virkelighed, som jeg holder så utroligt meget af. Og som ikke er fuldstændig symmetrisk - for nu at sige det pænt - med den virkelighed, der er på TV 2, News og andre gode kanaler,« forklarede Løkke ifølge jp.dk.

Annonce
Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Fester tager overhånd og det flyder med glasskår og affald: Nu spærrer vikingerne område af for privatfester

Sydjylland For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Navne For abonnenter

Morten har brugt 250.000 kroner på sin sportsvogn: Nu tør han ikke at køre i den

Sønderborg For abonnenter

Direktøren faldt pladask for frisøren: Jeg måtte ha' hende

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Aabenraa For abonnenter

Kom med indenfor: Unikt eller kitsch - Johanns hus er ikke som alle andres

Varde For abonnenter

Frygteligt syn mødte landmand: Skambidt kvie aflivet efter formodet ulveangreb på Skallingen

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Sønderborg

78 år gammel kiosk slår dørene op for sidste gang: - Det er da virkelig vemodigt

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Esbjerg

Mystisk blomstertyveri i midtbyen: Ukendt gerningsmand har for anden gang klippet alle friske skud fra Eriks havekrukker – måske for at få en rus ud af at ryge dem

Tønder For abonnenter

Efter 13 udsendelser med Forsvaret tog Lars på dannelsesrejse - nu har hans liv fået ny mening

Navne For abonnenter

Forfatter Jakob Hero maler med ord: Inspirationen kommer fra en sønderjysk provinsby

Annonce