Annonce
Danmark

Løkke har sat afviklingen af Danmark på skinner

Klaus Ewald

Migrationsaftale: Folkestyret har med skiftende held været grundlaget for det, vi danskere har været underlagt siden 1848. Fra landbrugsland, industrisamfund til nu velfærdssamfund dybt integreret i internationalt samarbejde bevæger vi os mod et multietnisk og multireligiøst samfund. Folkestyret er blevet erstattet af mangfoldigheds diktater fra ude fra kommende konventioner og et elitært dikteret styre langt fra folket. Hensynet til samfundets funktioner, sammenhængs kraften og sikkerheden for de mange er blevet afløst af hensynet til de få.

Vi bevæger os mod et samfund med utryghed, etnisk præget bandevold, etniske beboelsesområder, mod et samfund, hvor en flere tusindårig dansk befolkning bliver erstattet af tredjeverdensborgere med danskerne som en minoritet på hjemmebane. Tilsvarende i den øvrige del af Vesteuropa. Folkestyret er blevet gradvist afskaffet af en magtfuld politisk elite under ledelse af dens støtter i medier og organisationer. Folkestyre forudsætter en konsensus omkring grundlæggende værdisæt. De fælles værdisæt erstattes af mangfoldighed.

Velfærdssamfundets forudsætninger for at kunne fungere gennem skattebetalinger fra en veluddannet befolkning smuldrer. Fremtiden byder på en befolkning opdelt i et stigende antal danske pensionister og efterlønnere, dårligt uddannede tredjeverdensborgere på sociale overførselsindkomster og en svindende andel af arbejdsduelige.

Befolknings udskiftningen sker så hurtigt, at det allerede nu er en illusionen at tale om danskhed. Fra firkløverregeringen i 80'erne frem til den nuværende borgerlige regering er der blevet taget mere hensyn til politisk korrekthed, mangfoldighed, flygtningekonventioner og en godhedsindustri end til hensynet til danskernes interesser.

Vi har en statsminister, der er fuldstændig blottet for andet end klichéagtige udtalelser om internationale reguleringer og hensyn til nationens ubetydelighed. Han har fra i går overladt det politiske initiativ i forhold til at regulere den fremtidige tilgang af tredjeverdensborgere til Danmark og den øvrige del af EU til FN.

86 gange nævner aftalen ordet 'forpligtende' - og alligevel postulerer Løkke, at Marrakech-aftalen er uforpligtende. 86 gange forholder han danskerne sandheden. Ved Løkkes mellemkomst bliver Danmark først moralsk og siden hen juridisk forpligtet til at underlægge sig totalitære tankegange om mediemæssig, befolkningsmæssig og kulturel kontrol med danskerne.

Løkke undlader behændigt at forholde sig til hensynet til en folkelig debat. Løkke undlader at forholde sig til, hvorfor et stigende antal vestlige lande har sagt fra over for aftalen. Løkke vil være en af hovedmændene bag afviklingen af det Danmark, som det har udviklet sig siden demokratiets indførsel for 170 år siden. Danmark bliver et mellemøstligt præget land. Teksten er skrevet, politikken og migrationen vil sikre det.

Løkke burde betragtes som det danske samfunds fjende nummer et. I forne tider havde han været erklæret fredløs. Når han ikke bliver det i dag af andre end nationalt sindede, så bærer medierne hovedansvaret, så bærer EU og FN ansvaret. Orwell fik ret: Jo længere et samfund bevæger sig væk fra sandheden, jo mere vil det hade dem, der taler den. Til gengæld må det at fortælle sandheden betragtes som en nødvendig handling på samme måde som jernbanesabotørernes arbejde under krigen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce