Annonce
Aabenraa

Lørdag i håndboldens tegn

Aabenraa: Der er lagt op til en lørdag i håndboldens tegn, når SønderjyskE Damehåndbold og SønderjyskE Herrehåndbold lørdag 17. august sammen med Aabenraa Kommune inviterer gratis til håndboldkampe i Arena Aabenraa.

Begge hold træner hårdt for at blive klar og trimmet til sæsonpremieren i begyndelsen af september, og 17. august spiller de begge træningskampe i Arena Aabenraa.

Dørene åbnes klokken 13, og klokken 14 spiller damerne mod norske Kristianstad. Herefter overtager herrerne kl. 15.30 banen til en kamp mod ligarivalerne fra Ribe-Esbjerg HH.

Tilskuerne får rig mulighed for at se, hvordan SønderjyskE-holdene ser ud kort før sæsonstart, og de nye profiler, der er kommet til begge hold.

For medlemmer af erhvervsklubben er der drikkevarer og snacks i pauserne i Meldgaard Loungen, der åbner kl. 13.

Der er ingen tilmelding, men erhvervsklubkort skal medbringes.

Sektion B, vil være reserveret til erhvervsklubmedlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Annonce