Annonce
Kolding

Løve Apotek åbner filial på Vonsildvej

Det er her på grunden den sidste etape af Center Syd bliver opført. Foto: Steffen Nielsen

Et apotek skal være der, hvor folk er og handler ind. Derfor åbner Kolding Løve Apotek nu filial ved Center Syd på Vonsildvej. Filialen ventes at åbne til sommer.

Kolding: Center Syd på Vonsildvej er opført af HESØ Group, Ebeltoft, og rummer i dag en række butikker som Føtex, Jem & Fix, Pet World og Burger King - samt ikke mindst 350 gratis parkeringspladser. Til sommer vil centret, der udbygges med ca. 2.500 kvadratmeter, også komme til at rumme et apotek.

- I dag forventer borgerne, at kunne hente deres medicin og apoteksprodukter der, hvor de i forvejen handler. Derfor åbner vi yderligere en filial på Vonsildvej 1 ved Center Syd, siger apoteker Line Aarøe Rasmussen i en pressemeddelelse fra Kolding Løve Apotek.

Annonce

Parkering ved døren

- Mange kunder har fortalt os, at de bruger vores apoteksfilial i Kolding Storcenter, fordi det er let at parkere. Alligevel kan der være langt fra parkeringspladsen og ind i centeret. På Vonsildvej vil parkeringspladserne være lige uden foran apoteket, siger Line Aarøe Rasmussen. Apotekeren fortæller, at man samtidig undersøger mulighederne for at få en drive-in, som man kender det fra fastfood restauranter. Det skal give kørestolsbrugere og andre gangbesværede mulighed for at blive ekspederet uden at skulle ud af bilen.

- Nu håber vi så, at kommunen kan give tilladelse. Trafikken skal jo også kunne afvikles fornuftigt.

Sammen med yderligere en række kædebutikker, får Vonsildvej Apotek nyopførte lokaler, som kan indrettes og optimeres efter kundernes forventninger til et moderne apotek. - Varerobot er en selvfølge for apotekskunder i Kolding, så det bliver der også på Vonsildvej. Indretningen bliver lys og med god plads. Og personalet bliver naturligvis de samme ansigter, så kunderne kan forvente samme gode service, understreger Apoteker Line Aarøe Rasmussen. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce