Annonce
Kolding

L & S Innoteks domicilflytning bærer frugt

Carsten Nygaard Lund og salgs- og afdelingschef Torben Kristensen kan glæde sig over, at flytningen til lokalerne på Jernet 4B allerede har givet mærkbare resultater. Foto: Lasse Hyldager
L & S Innoteks flytning til større lokaler i forbindelse med eksekveringen af deres vækststrategi har på få måneder allerede givet mærkbare resultater.

Kolding: Selvom Danmark er langt fremme, når det gælder automatisering og implementering af teknologi i produktionsprocesser, så er potentialet langt fra fuldt udnyttet. Hos L & S Innotek ser man tydeligt potentialet og mærker interessen. Derfor har virksomheden en klar vækststrategi, som blandt andet betød, at de i marts næsten tredoblede deres lokaler, bød velkommen til fem nye medarbejdere og flere nye kunder. Resultater som den danske direktør for den svenskejede virksomhed er godt tilfreds med.

- Det går helt efter vores planer og forventninger. Ligesom hos mange af vores kunder kan manglen på arbejdskraft potentielt set begrænse vores muligheder for vækst. Derfor har vi ad flere gange implementeret automatisering i vores egen produktion, siger administrerende direktør Carsten Nygaard Lund.

Annonce

Automatisering frigør ressourcer

I øjeblikket er L & S Innotek i gang med at implementere et fuldt automatiseret bearbejdningscenter til forberedelse af de styringstavler, som virksomheden bygger til kunderne.


Ved at automatisere kan vi og mange andre virksomheder dels indfri vores vækstpotentiale, dels udfase nogle af de ensformige arbejdsgange og dels øge vores kapacitet og leveringssikkerhed.

Carsten Nygaard Lund


- Automatisering er en væsentlig del af en vækststrategi. Ikke bare i vores virksomhed, men i danske produktionsvirksomheder generelt. Vi kan selv mærke, at det kan være svært at finde tilstrækkeligt med arbejdskraft. Dertil kommer, at arbejdskraft i Danmark er relativt omkostningstung. Ved at automatisere kan vi og mange andre virksomheder dels indfri vores vækstpotentiale, dels udfase nogle af de ensformige arbejdsgange og dels øge vores kapacitet og leveringssikkerhed. Vel at mærke uden at øge omkostningerne tilsvarende, fortæller Carsten Nygaard Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nordtyskland

Skole advarer mod ufo-panik

Annonce