Annoncørbetalt indhold

Lad en uvildig og kompetent pensionsmægler optimere din pension

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Synes du, at det er svært at vurdere, om du egentlig har den mest optimale pensionsordning, der giver dig flest penge når du skal på pension? Der er meget at forholde sig til, når det handler om pension. Men heldigvis er der hjælp at få. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der kan give dig uvildig og kompetent pensionsrådgivning.

En pensionsmægler med en vision

Annonce

APC Forsikringsmæglere har en vision om at gøre pensionsrådgivning letforståeligt og lettilgængeligt. Du skal derfor betragte et møde med APC som en slags uddannelse i pension, hvor du får den nødvendige indsigt i pensionsmarkedet og pensionsprodukterne. Så kan du nemlig blive komfortabel med at tage kontrollen over din pension og træffe de beslutninger, der er de bedste for din pensionsordning.

Professionelle og erfarne pensionsrådgivere ved APC sørger for, at du forstår din egen pensionsordning fuldt ud - og det gælder egentlig uanset, om du bliver kunder ved dem eller ej. Man kan sige, at APC ønsker, at du har den rette information, så du kan træffe dine egne beslutninger på et oplyst grundlag om, hvor din pension skal investeres.

Dermed er de også villige til at sætte den nødvendige tid af, så du føler dig tryg ved at træffe beslutningerne, så din pension kan blive optimeret - og gerne i samarbejde med APC.

Et møde med APC Forsikringsmæglere er altid uforpligtende, så det er kun en fordel for dig at tage en snak med dem. Vidste du, at to ud af tre pensionstagere får flere penge til dem selv efter et rådgivningsmøde med APC? Og hver tredje får endda gratis rådgivning, hvis APC vurderer, at deres nuværende pensionsordning allerede er den mest gavnlige for dem.

Hvis du vælger at bruge APC Forsikringsmæglere, så kan du være sikker på, at du får en pensionsmægler, der sidder på din side af bordet. Her varetager de kun dine finansielle interesser, så du kan få en pensionsordning, der imødekommer dine ønsker og behov. Det er uvildig pensionsrådgivning, der vil noget.

Vil du vide mere om APC? Så kan du finde APC Forsikringsmæglere A/S på proff.dk, hvor du kan se nærmere på deres nøgletal.

APC sidder på din side af bordet

APC Forsikringsmæglere er landets største pensionsmægler, og de har et bestemt formål, nemlig at guide danske lønmodtagere igennem pensionsjunglen og optimere deres pensionsordninger.

APC Forsikringsmæglere tilbyder udelukkende pensionsrådgivning, der er faglig, kompetent og altid 100% uvildig. Det kan være, at du tænker, hvordan deres rådgivning kan være uvildig? Men det kan den, da APC ikke er bundet af nogen aktør på markedet. De er således ikke afhængig af, at du absolut skal vælge et bestemt produkt.

Det sker desværre ofte, at den pensionsrådgivning som mange banker og pensionsselskaber tilbyder egentlig ikke er uvildig og uafhængig, da de gerne vil sælge deres egne produkter og løsninger. Således viser de dig ikke nødvendigvis, hvilke andre produkter, der kan være gavnlige for dig, da det vil jo være en dårlig forretning. APC har en helt anden tilgang til pension, og det kommer dig til gode.

Det eneste, der interesserer APC er blot, at du er glad og tilfreds med den rådgivning, som de tilbyder. Det giver dig altså gode forudsætninger for at optimere din pensionsordning, så den er klar til dig, når du skal på pension.

APC har lavet en pensionsordbog, hvor du kan læse om alle de faglige begreber. Få viden om din pension ved hjælp af APC Pensions pensionsordbog. Her kan du indtaste de ord om pension, som du gerne vil have en dybere forklaring på.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.