Annonce
Debat

Lad nu Fjordskolen få ro

Annonce

Læserbrev: Tak for indbydelse til kaffe og kage hos dig, Christian Panbo.

Jeg håber, det bliver i dit flotte private kunstmuseum.

Du vil bruge vort kaffemøde til at sætte mig ind i fakta vedr. hele flytteprocessen og flytningen af specialskolen Fjordskolen i Aabenraa til Kruså Skole.

Det behøver du ikke at gøre, Christian, idet jeg er helt påklædt til disse spørgsmål.

For mig har det hele tiden været vigtigt, at det skulle blive en god flytning, og at forholdene i Kruså skal blive mindst lige så gode som i Aabenraa, hvilket Jane Thorgeirsson (byrådsmedlem for tidligere DF, nu løsgænger, red.) har arbejdet for i børne - og uddannelsesudvalget.

Jeg har fra starten betinget mig, at der skal etableres et terapibassin på skolen til gavn for eleverne og områdets beboere.

Desværre er etableringen af terapibassinet også ramt af uforudsete problemer.

Da hele flytningen af skolen og indretningen i Kruså viste sig at ville blive væsentligt dyrere end forudsat, forsøgte jeg at få flytningen annulleret, men det var der ikke flertal for, også Socialdemokratiet stemte imod, sikkert fordi I ville bygge en helt ny specialskole i Kruså.

Stigningen i kørselsudgifterne ville blive lige stor, uanset om det var kørsel til “jeres” nye skole eller til den ombyggede Kruså Skole.

Mit forslag om at stoppe udflytningsplanerne blev nedstemt, men det får mig ikke til at sidde med korslagte arme, men jeg gør, hvad jeg kan for, at det som lovet skal blive en god flytning.

I socialdemokrater var sure og valgte så ikke at møde op til indvielsen af Fjordskolen i september 2019, hvilket jeg finder både yderst kritisabelt og uværdigt, set i forhold til jeres sædvanlige mantra om at bakke op om vore svage medborgere.

Jeres fravær ved indvielsen fortæller mere end mange ord om jeres dobbeltmoral i denne sag.

Men, Christian, uanset hvad - lad nu Fjordskolen få ro til at finde sine egne ben og til at udvikle sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce