Annonce
Vejen

Lady Lingeri skifter kæde og gør butik salgsklar

Indehaver af Lady Lingeri, Rita Fredslund- Hansen indgår samarbejde med lingeri-kæden Wunderwear. Butikken skifter navn til Wunderwear by Lay Lingeri. Arkivfoto.
Inden længe skifter Lady Lingeri navn til Wunderwear by Lady Lingeri. Indehaveren er stadig den samme, Rita Fredslund-Hansen, der om to år kan fejre 40 års jubilæum.

Vejen: Indehaver af Lady Lingeri, Rita Fredslund Hansen, indleder et samarbejde med en stor lingeri-kæde, Wunderwear. Beslutningen er truffet ud fra, at hun så småt er begyndt at tænke på, at hun en dag skal overdrage forretningen til en anden.

- Jeg fortsætter, så længe mit helbred tillader det. Men jeg prøver at gøre butikken salgsklar, som man siger, man skal gøre i god tid, forklarer Rita Fredslund-Hansen.

Beslutningen har ikke været nem, men nu hvor den er truffet, glæder Rita Fredslund-Hansen sig til de mange fordele, der følger med det nye samarbejde.

- Det er jo svært, når man har været sin egen herre i så mange år. Men der er flere fordele, bl.a. bliver der automatisk ordrebestilling fra vore største leverandører, da vi også skal have nyt edb-system, fortsætter hun.

Først er der dog en del benarbejde for personalet, der allerede er i fuld gang.

- Vi er ved at skifte alle varenumre - og det er mange, siger Rita Fredslund-Hansen.

Selvom hun tidligere har været modstander af Black Friday konceptet, så bakker hun op om det igen i år.

- Vi har simpelthen så mange varenumre, vi skal have udsluset, så i løbet af den uge giver vi hhv 30, 40 og 50 procent rabat på mange varer, siger hun.

Samarbejdet med Wunderwear betyder også, at Lady Lingeri bliver tilknyttet kædens web-shop - det sker dog først i det nye år.

Og så er der lige Rita Fredslund-Hansens hjertebarn: Hendes protesekunder.

- Dem fortsætter jeg selvfølgelig med, forsikrer hun.

Annonce

Konceptet

Wunderwear er en frivillig multibrand lingerikæde med 34 fysiske butikker og en fælles drevet webshop.

I Wunderwear finder du lingeri, nattøj, badetøj og strømper fra over 60 forskellige internationale og danske mærker på tværs af butikkerne. Vi udvælger varer fra forskellige mærker for at dække så mange ønsker og behov som muligt, og vi forsøger altid at tilpasse sortimentet til vores lokale kunders præferencer. Besøger du to forskellige Wunderwear butikker vil udvalget derfor variere.

Kilde: Wunderwear.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Annonce