Annonce
Vejen

Lady Lingeri skifter kæde og gør butik salgsklar

Indehaver af Lady Lingeri, Rita Fredslund- Hansen indgår samarbejde med lingeri-kæden Wunderwear. Butikken skifter navn til Wunderwear by Lay Lingeri. Arkivfoto.
Inden længe skifter Lady Lingeri navn til Wunderwear by Lady Lingeri. Indehaveren er stadig den samme, Rita Fredslund-Hansen, der om to år kan fejre 40 års jubilæum.
Annonce

Vejen: Indehaver af Lady Lingeri, Rita Fredslund Hansen, indleder et samarbejde med en stor lingeri-kæde, Wunderwear. Beslutningen er truffet ud fra, at hun så småt er begyndt at tænke på, at hun en dag skal overdrage forretningen til en anden.

- Jeg fortsætter, så længe mit helbred tillader det. Men jeg prøver at gøre butikken salgsklar, som man siger, man skal gøre i god tid, forklarer Rita Fredslund-Hansen.

Beslutningen har ikke været nem, men nu hvor den er truffet, glæder Rita Fredslund-Hansen sig til de mange fordele, der følger med det nye samarbejde.

- Det er jo svært, når man har været sin egen herre i så mange år. Men der er flere fordele, bl.a. bliver der automatisk ordrebestilling fra vore største leverandører, da vi også skal have nyt edb-system, fortsætter hun.

Først er der dog en del benarbejde for personalet, der allerede er i fuld gang.

- Vi er ved at skifte alle varenumre - og det er mange, siger Rita Fredslund-Hansen.

Selvom hun tidligere har været modstander af Black Friday konceptet, så bakker hun op om det igen i år.

- Vi har simpelthen så mange varenumre, vi skal have udsluset, så i løbet af den uge giver vi hhv 30, 40 og 50 procent rabat på mange varer, siger hun.

Samarbejdet med Wunderwear betyder også, at Lady Lingeri bliver tilknyttet kædens web-shop - det sker dog først i det nye år.

Og så er der lige Rita Fredslund-Hansens hjertebarn: Hendes protesekunder.

- Dem fortsætter jeg selvfølgelig med, forsikrer hun.

Konceptet

Wunderwear er en frivillig multibrand lingerikæde med 34 fysiske butikker og en fælles drevet webshop.

I Wunderwear finder du lingeri, nattøj, badetøj og strømper fra over 60 forskellige internationale og danske mærker på tværs af butikkerne. Vi udvælger varer fra forskellige mærker for at dække så mange ønsker og behov som muligt, og vi forsøger altid at tilpasse sortimentet til vores lokale kunders præferencer. Besøger du to forskellige Wunderwear butikker vil udvalget derfor variere.

Kilde: Wunderwear.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce