Annonce
Læserbrev

Lagkagehuset betaler ikke skat - endnu

Læserbrev:Det har Lagkagehuset ikke fortjent, siger dets tidligere ejer Steen Skallebæk om den shitstorm, der har ramt virksomheden efter, at det er kommet frem, at den modtager lønkompensation under Corina-krisen på trods af, at den ikke betaler skat i Danmark.

Skallebæk forholder sig blot ikke til det faktum, at virksomheden helt konkret ikke har betalt skat i Danmark de seneste 2 år. Nu meddeler virksomheden, at den gerne vil betale skat i Danmark, men blot ikke har haft overskud til at kunne gøre det. I sig selv lidt underligt, at en så stor virksomhed i Danmark ikke kan drive en forretning, der giver overskud. En af årsager til det ringe resultat skyldes, at virksomhedens ejere har lånt penge til virksomheden til en usædvanlig høj rente, som virksomheden så skal afdrage til ejerne. Minder det ikke betænkeligt om skattetænkning?

Jeg er helt enig i, at Lagkagehuset som lokale bagerier ikke har fortjent den kritik. Det er absolut heller ikke de ansatte i bagerierne, som jeg kritiserer. Men vi som kunder har kun den mulighed at fortælle virksomhedens ejere, at vi er utilfredse med deres manglende samfundssind, ved at undlade at handle i den lokale butik. Det kan dog let ændres igen – nemlig ved, at virksomheden begynder at betale skat i Danmark.

Selv om Lagkagehuset sørger for mange arbejdspladser, så kan det ikke begrunde, at virksomheden ikke betaler skat til vores store fælles samfundskasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Vejen

Købmand fik sur smiley og en bøde

Annonce