Annonce
Billund

Lamborgvej bliver asfalteret

Der er masser af veje, som Billund Kommune gerne vil asfaltere. Der er dog langt fra økonomi til dem allesammen, så denne gang er valget faldet på Lamborgvej mellem Urup og Eg. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Urup: De trafikanter, der er vant til at færdes på Lamborgvej mellem Eg og Urup, kan glæde sig over, at turen inden længe bliver væsentligt lettere. Billund Kommune har nemlig besluttet, at vejen skal asfalteres.

Politikerne i teknik- og miljøudvalget havde 700.000 kroner til rådighed fra asfalteringspuljen, og selvom mange steder i kommunen står i kø for at få asfalt, var det et enigt udvalg, der tog en beslutning.

- Det er en pulje, som udvalget er glade for. Den gør, at vi kan få lukket nogle huller hist og pist. Der har været flere oplagte emner denne gang, men vi valgte at asfaltere Lamborgvej, siger Per Nyhus (DF), der er formand for teknik- og miljøudvalget i Billund Kommune.

Krogagergårdvej, Søndre Kirkevej, Rankenbjergvej, Sønderby Mosevej, Hellevej, Løkkegårdsvej og Langagervej står stadig på listen over veje, som ønsker at blive asfalteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce